LOS ANGELES, KALIFORNIEN 10 OKTOBER 2015

Det religiösa centret Golden Crest invigdes i Los Angeles för det ideala Pacifica Bridge när Scientologi-vågen rullar på

Golden Crest öppnar för att hålla jämna steg med årets enastående expansion, eftersom antalet scientologer som anländer till Los Angeles för avancerade Scientologi-tjänster fortsätter att växa.

Över 1 500 samlades i Hollywood den 10 oktober för att fira invigningen av Golden Crest, ett andra nytt religiöst center för att betjäna scientologer som deltar i Scientologi-utbildning och andlig vägledning.

Det religiösa centret Golden Crest öppnade lördagen den 10 oktober, för att tillhandahålla idealiskt boende till scientologer som anländer till Los Angeles för Scientologi-tjänster.
 

Golden Crest som ligger bara några minuter från det ideala Pacifica Bridge har rymliga, bekväma och störningsfria lägenheter – och därmed den ideala miljön för församlingsmedlemmar som auditerar sig till tillståndet Clear och däröver.

Golden Crest är perfekt för familjer och de som är i LA för längre vistelser, och är ägnat för scientologer som deltar i tjänster på det ideala Pacifica Bridge – komplexet av kyrkor på L. Ron Hubbard Way, som omfattar hela räckvidden av Scientologi-tjänster.Det börjar med den ideala Scientology Kyrkan i Los Angeles vid korsningen av Sunset Boulevard och L. Ron Hubbard Way – där scientologer och de som får reda på om religionen för första gången fortskrider genom alla grundläggande nivåer av Scientologys Bro till total frihet.

I anslutning till Scientology Kyrkan i Los Angeles, tar American Saint Hill Organization, ASHO, scientologer genom nästa fas av deras resa med legendarisk Powerprocessing. Det är också här som Scientologi-pastorer och pastorer under utbildning finslipar sin skicklighet på Saint Hill Special Briefing Course.

Och slutligen, den ideala Avancerade organisationen i Los Angeles, där scientologer påbörjar sin resa till högre tillstånd av andligt medvetande.

I och med invigningen av två nya religiösa centrer på lika många veckor – Fountain den 3 oktober och Golden Crest den 10 oktober – kan församlingsmedlemmar välja den inrättning som bäst passar deras behov när de går uppför Bron, på L. Ron Hubbard Way.

_________________

De första nio månaderna av 2015 präglades av otrolig expansion, inklusive:

Fler invigningar planeras i kulturella epicentrer i Australien, Afrika, Europa och Nordamerika under det kommande året.