TARGETS OCH MÅL

ONLINE-KURS

På denna kurs får du lära dig:

  • Varför människor ibland arbetar hårt för att nå ett mål men inte gör några framsteg mot att uppnå det.
  • Vad man måste göra, steg-för-steg, för att förverkliga sina planer.
  • De exakta verktyg man behöver för att bestämma och uppnå sina mål, oavsett vilken verksamhet det gäller.

Kursöversikt

Hur får man saker och ting gjorda? Hur får man en dröm att bli verklighet eller hur genomför man en plan till fullbordan? Många av oss verkar ha ouppfyllda mål eller ofullbordade planer och många av oss möts av uppgifter som verkar överväldigande, till och med omöjliga att utföra. Det är inte bara sant för individer utan även för företag och till och med länder. Historien är fylld av misslyckade projekt.

När L. Ron Hubbard undersökte ämnet organisation utvecklade han en enorm samling teknologi för att säkerställa framgång för vilken grupp som helst. Han tillhandahöll även en lösning på det vanligaste skälet till att man inte lyckas: oförmågan att verkställa planer.

På den här kursen kommer du att upptäcka hur man bokstavligt talat uppnår varje mål, stort eller litet. Planer kan förverkligas, men det måste tas ett antal viktiga steg, ett efter ett. Du kommer att lära dig vilka dessa steg är och hur man tillämpar dem på vad som helst – en personlig ambition, en familj, en grupp, ett företag och mer. Du får veta att dina drömmar kan bli verklighet.

 

Kursinformation

Hur lätt det är att studera kursen

Denna kurs är upplagd steg för steg med en serie läsuppgifter och frågor för att kontrollera din förståelse.

Innan du börjar ska du skapa ditt eget personliga konto på Scientology-webbplatsen. När du har loggat in kommer onlineprogrammet att leda dig igenom varje steg av kursen tills du är klar med den. Allt kursmaterial får du på själva Scientology-webbplatsen.

Kursens längd

5 timmar. Du kan dock göra kursen i din egen takt. Med andra ord är den inte tidsbestämd. Kursen är vår service till dig, gratis.

Material

Häfte: Targets och mål
eller Scientology-handboken

Ditt kursmaterial finns också integrerat i kursen online. Med andra ord, när du har loggat in kan du läsa materialet på online-kursen, efter hand som du gör varje steg. Vi rekommenderar dock att du laddar ner häftet kostnadsfritt, eller köper det för att kunna läsa det och slå upp saker i det när du inte är inloggad i kursprogrammet.

Kursledning

Närhelst du behöver hjälp med dina kursuppgifter, tveka inte att kontakta din online-kursledare, som du kan nå genom att använda knappen ”Behöver du hjälp?” i ditt online-kursprogram. Online-kursledaren ser till att du förstår och uppnår maximal nytta av kursmaterialet. Slutresultatet är att du till fullo kan tillämpa den information som finns på kursen.

Kursfullbordande

Efter att du avslutat Kursen Targets och mål får du ett diplom per e-post.

 

Framgångsberättelser

”Som en ambitiös och kreativ person har jag ofta idéer om hur jag kan förbättra mitt liv eller livet för människorna omkring mig, min familj och vänner. Men dessa idéer kommer och går ofta utan att någonsin förverkligas. Varje dag ställs jag inför nya utmaningar i livet och fram tills nu har jag funnit det lätt att skjuta upp eller att släppa planer eftersom jag lät hinder komma i vägen.

Targets och mål har lärt mig vikten av att ha en stridsplan och en övergripande strategi så att när problem uppstår så kan man antingen handskas med problemet och ändå fortsätta mot ett övergripande mål, eller anpassa och omvärdera det så att problemet blir litet i förhållande till ens slutmål.

Tekniken gav mig faktiskt en helt annan syn på planering och fick mig att inse att jag hade en mycket idealistisk och overklig syn på hur man ska nå framgång. Jag tänkte att det en dag bara skulle lösa sig och att det inte skulle vara mer med det. Samtidigt som jag förstår att det kräver hårt arbete och beslutsamhet att nå framgång så känner jag mig nu övertygad om att denna teknik har gett mig ett stödsystem som jag ständigt kan använda.

Precis som med kursen Studieteknologi har jag redan bevis på hur fantastisk den här teknologin är. Målet jag satte åt mig själv som en av mina praktikuppgifter är något jag tänkt på att göra i flera månader, men ansträngde mig aldrig riktigt för att komma igång med och göra något åt det. Nu har jag inte bara en strategi för att slutföra detta projekt, utan mycket detaljerade delmål jag kan använda för att realisera mina idéer. Nu ser jag på framtiden och väntar på att utmaningarna ska komma, men jag gör det med kunskapen att det inte är något negativt utan möjligheter att använda god strategi och planering för att nå framgång!”

G.C.


”Jag avslutade kursen Targets och mål på Scientology Volontärernas webbplats. Efter att ha läst boken online och gjort praktikuppgifterna använde jag verktygen på mitt företag.

Efter att ha använt verktygen under flera veckor, ökade jag antalet möten med potentiella kunder från 1–2 i veckan till 6–8, och jag har nu två nya klienter som jag arbetar med. Kursen är till stor hjälp, för praktikuppgifterna lär en att använda verktygen. Det är mer än bara teori. När man använder verktygen blir man väldigt fokuserad på målsättningarna. Alla aktiviteter som inte stöder målet elimineras, och man använder sig bara av aktiviteter på hög nivå som leder en till målsättningen.

Jag njöt verkligen av den här kursen och jag bär runt på boken Targets och mål för att vara säker på att jag använder verktygen varje dag. Jag är övertygad om att mitt företag kommer att lyckas. Jag ser redan tecken på det.”

 M.H.