HUR MAN LÖSER KONFLIKTER

ONLINE-KURS

På denna kurs får du lära dig:

  • Den verkliga bakomliggande orsaken till alla tvister och konflikter människor emellan.
  • Varför vissa konflikter verkar vara så svåra – eller till och med omöjliga – att lösa helt.
  • De exakta verktyg man behöver för att ta reda på vem som satt igång ett bråk – och varför denna upptäckt öppnar dörren till att kunna lösa vilken konflikt som helst.

Kursöversikt

Det verkar som om människor ofta har svårt att komma överens. Familjer grälar, grannar hamnar i slagsmål, länder avfyrar vapen mot varandra. Är det så det måste vara?

Antropologer, sociologer, psykologer och andra påstår det. De hävdar, efter att ha observerat människans långa historia, fylld av konflikter, att människan har djuriska instinkter, eller att hon är antisocial och våldsam till sin natur.

Sanningen är den att människan är tämligen fridsam. Men hon kan drivas till hat och våld, individuellt och i grupp.

När L. Ron Hubbard undersökte vad som ligger bakom våld, upptäckte han en grundläggande naturlag i mänskliga relationer. Den förklarar varför konflikter mellan människor ofta är så svåra att avhjälpa. Och han försåg oss med ett oerhört värdefullt verktyg som gör det möjligt att lösa alla typer av konflikter. Det kan gälla grannar, arbetskamrater eller till och med länder.

På den här kursen kommer du att upptäcka hur man hjälper andra att lösa tvister och återställa fredliga relationer. Fred och harmoni bland människor behöver inte bara vara en dröm. Om den här lagen kommer till allmän användning kan drömmen förverkligas.

 

Kursinformation

Hur lätt det är att studera kursen

Denna kurs är upplagd steg för steg med en serie läsuppgifter och frågor för att kontrollera din förståelse.

Innan du börjar ska du skapa ditt eget personliga konto på Scientology-webbplatsen. När du har loggat in kommer onlineprogrammet att leda dig igenom varje steg av kursen tills du är klar med den. Allt kursmaterial får du på själva Scientology-webbplatsen.

Kursens längd

6 till 7 timmar. Du kan dock göra kursen i din egen takt. Med andra ord är den inte tidsbestämd. Kursen är vår service till dig, gratis.

Material

Häfte: Hur man löser konflikter
eller Scientology-handboken

Ditt kursmaterial finns också integrerat i kursen online. Med andra ord, när du har loggat in kan du läsa materialet på online-kursen, efter hand som du gör varje steg. Vi rekommenderar dock att du laddar ner häftet kostnadsfritt, eller köper det för att kunna läsa det och slå upp saker i det när du inte är inloggad i kursprogrammet.

Kursledning

Närhelst du behöver hjälp med dina kursuppgifter, tveka inte att kontakta din online-kursledare, som du kan nå genom att använda knappen ”Behöver du hjälp?” i ditt online-kursprogram. Online-kursledaren ser till att du förstår och uppnår maximal nytta av kursmaterialet. Slutresultatet är att du till fullo kan tillämpa den information som finns på kursen.

Kursfullbordande

Efter att du avslutat Kursen Hur man löser konflikter får du ett diplom per e-post.

 

Framgångsberättelser

”Mina föräldrar har varit gifta i trettiofem år. Under den tiden fick de fyra barn: en pojke och tre flickor. Som den förstfödde har jag sett dem ha extrema svårigheter i äktenskapet, med gräl som aldrig fått någon lösning och som fick min mor att absolut besluta sig för att ta ut skilsmässa.

Efter att jag gjort kursen Hur man löser konflikter bestämde jag mig för att använda det jag lärt mig för att lösa den här konflikten mellan dem som pågått i evigheter. Jag använde Lagen om tredje part och lyckades lokalisera den dolda personen som orsakade konflikten. Det var en äldre kvinna min pappa hade haft en affär med innan han gifte sig med mamma. Sedan dess har hon skapat falska rapporter – att min mamma under längre tid haft en affär med en ung man som hon känner.

Jag har sedan dess löst dessa konflikter, och mina föräldrar kan nu komma överens om saker där de tidigare hade många meningsskiljaktigheter. Nu ler vi alla när vi sitter mysigt i vardagsrummet med båda mina föräldrar närvarande – något som inte var möjligt tidigare. Det här var det mest otroliga fenomen jag någonsin sett. Den här teknologin fungerade på ett rent mirakulöst sätt!”

R.K.N.


”De flesta människor är fredliga och försöker undvika konflikt. Jag räknar in mig själv i den gruppen. Men kursen Hur man löser konflikter illustrerar hur folk kan drivas in i konflikter av Tredje parter som sprider falska rapporter och perceptioner, och i grund och botten skapar konflikt mellan andra.

Den här kursen har gett mig utförliga färdigheter för hur man undviker att bli manipulerad av andra, hur man upptäcker vilka dessa manipulatörer är, hur man löser konflikter som redan finns, och hur man fredligt handskas med manipulativa parter så att de inte åstadkommer mer osämja, kaos, eller konflikt i mitt liv eller arbete.

Genom att använda mig av dessa färdigheter på min arbetsplats kunde jag handskas med en särskilt störande arbetare som fick andra arbetare att råka i luven på varandra. Det orsakade minskad produktion, förstörda relationer och en massa stress och osämja på min avdelning. Men genom att använda mig av det jag lärt mig av L. Ron Hubbard kunde jag handskas med situationen, och liksom magi svepte fred och harmoni in i avdelningen. Denna tillämpade teknologi är verkligen häpnadsväckande.”

S.R.