ATT FÅ UT SCIENTOLOGY I VÄRLDEN

SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS
Där Hollywoods guldålder i det förflutna flyter ihop med den mest avancerade state-of-the-art-teknologin av idag för att hjälpa till att bygga en bättre värld för morgondagen. Utformad för global kommunikation över alla tänkbara mediakanaler – det finns helt enkelt ingen annan anläggning som denna på jorden.
BRIDGE PUBLICATIONS
Sedan publiceringen av Grundernas böcker och föreläsningar i Dianetics och Scientology 2007, har scientologer strömmat in i sina kyrkor i större antal än någonsin. Efterfrågan på material har ökat enormt, och medan församlingsmedlemmarna har gått framåt igenom dessa böcker och föreläsningar, har antalet nya människor som kommer in för att ta reda på vad Scientology handlar om också ökat. ...
NEW ERA PUBLICATIONS INTERNATIONAL APS
Scientology är en världsomfattande religion – bara 60 år gammal och omfattas redan av miljontals människor. Våra allmänna principer erbjuder upplysning och betydelse för varje person, oavsett kultur eller religion. Och vi gör det på mer än 50 språk. Miljontals människor världen över, på vartenda ett av dessa språk, har helt enkelt funnit att ”Scientology fungerar”. Men att få vår religions material till alla människor i alla dessa länder var en utmaning vi måste uppfylla.
INTERNATIONAL DISSEMINATION & DISTRIBUTION CENTER
Church of Scientology Internationals nya 17 000 kvadratmeter stora disseminerings- och distributionscenter är en unik trycknings- och produktionsanläggning. Här finns tillverkning, distribution och administration allt under ett tak och det bemannas helt av kyrkans personal. Detta nya center skapar dissemineringsmaterial för mer än 10 000 Scientology Kyrkor, missioner och anslutna grupper världen över, vilket gör det möjligt för dessa organisationer att tillgodose den stora efterfrågan på Scientologi-tjänster och -program.
GOLDEN ERA PRODUCTIONS

Golden Era Productions är Scientology Kyrkans film- och ljudproduktionsstudio som är hängiven att upprätthålla arvet av grundaren L. Ron Hubbards audiovisuella verk.