LÖSNINGAR FÖR EN FARLIG OMGIVNING

ONLINE-KURS

På denna kurs får du lära dig:

  • Varför ens omgivning kan få en att känna sig orolig, hjälplös och överväldigad.
  • Hur man kan hjälpa till med att minska hotet som verkar finnas i världen omkring en.
  • Verktyg som hjälper dig att förbättra ditt självförtroende och din förmåga att kontrollera din omgivning.

Kursöversikt

Vi lever i en riskabel värld, en farlig omgivning. Om du tittar på nyheterna på tv eller läser dagstidningen så får du en daglig dos rån, våldtäkter, kravaller, mord, eldsvådor, jordbävningar, översvämningar och hungersnöd.

Finner du dig själv besvärad av det som händer runt omkring dig? Känner du dig hjälplös och oförmögen att kontrollera detta? Känner du dig till och med rädd ibland?

På den här kursen granskar L. Ron Hubbard noggrant det här fenomenet med en farlig omgivning och tillhandahåller metoder som inte bara kommer att hjälpa dig att komma över din rädsla, utan gör det möjligt för dig att hjälpa andra. När den tillämpas i bred skala får denna information till stånd ett enormt lugnande inflytande och gör det möjligt för folk att leva lyckligare liv. När den används på individuell basis – av dig – kommer den att förbättra livet för din familj, dina vänner och bekanta.

 

Kursinformation

Hur lätt det är att studera kursen

Denna kurs är upplagd steg för steg med en serie läsuppgifter och frågor för att kontrollera din förståelse.

Innan du börjar ska du skapa ditt eget personliga konto på Scientology-webbplatsen. När du har loggat in kommer onlineprogrammet att leda dig igenom varje steg av kursen tills du är klar med den. Allt kursmaterial får du på själva Scientology-webbplatsen.

Kursens längd

3 till 4 timmar. Du kan dock göra kursen i din egen takt. Med andra ord är den inte tidsbestämd. Kursen är vår service till dig, gratis.

Material

Häfte: Lösningar för en farlig omgivning
eller Scientology-handboken

Ditt kursmaterial finns också integrerat i kursen online. Med andra ord, när du har loggat in kan du läsa materialet på online-kursen, efter hand som du gör varje steg. Vi rekommenderar dock att du laddar ner häftet kostnadsfritt, eller köper det för att kunna läsa det och slå upp saker i det när du inte är inloggad i kursprogrammet.

Kursledning

Närhelst du behöver hjälp med dina kursuppgifter, tveka inte att kontakta din online-kursledare, som du kan nå genom att använda knappen ”Behöver du hjälp?” i ditt online-kursprogram. Online-kursledaren ser till att du förstår och uppnår maximal nytta av kursmaterialet. Slutresultatet är att du till fullo kan tillämpa den information som finns på kursen.

Kursfullbordande

Efter att du avslutat Kursen Lösningar för en farlig omgivning får du ett diplom per e-post.

 

Framgångsberättelser

”Jag var förvånad över den lugnande effekt informationen i denna kurs hade på mig. Jag brukade oroa mig för nyheter och vad jag läste i tidningen. Jag har, genom att lära mig det som var i kursen och använda det för att minska på hotet, framgångsrikt fått lugn och ro för mig själv och min familj. Jag använder information från avsnittet om ’konfront’ varenda dag på jobbet och folk är förbluffade över min förmåga att hantera min arbetsbelastning.

Detta är ovärderligt. Jag skulle rekommendera att den här informationen sprids vitt och brett. Det har gjort mitt liv bättre så ofta som jag har använt den och jag vet att det skulle göra det samma för andra!”

D.T.


”Det är otroligt hur mycket tjafs det finns därute som talar om för människor hur de ska känna sig. Nyheterna på tv och i tidningar är fulla av ’skrämmande’ sensationella inslag som gör folk rädda och dystra.

Jag tog till mig rådet i häftet och har inte läst en tidning eller tittat på tv-nyheterna på en vecka, och det är anmärkningsvärt! Sedan jag började detta ’experiment’ har jag varit lyckligare och har faktiskt sovit bättre och har inte blivit deprimerad. Innan jag började, läste jag två eller tre tidningar om dagen, och min tv-kanal var i princip inställd på nyhetskanalerna hela dagen. Man skulle kunna säga att jag var nyhetsnarkoman – jag var deprimerad, saknade motivation och sov dåligt.

Istället för att läsa tidningen läser jag nu något från Dianetics eller Scientology, eller något andligen upplyftande. När det gäller tv så slår jag knappt på den under dagen, och på kvällen tittar jag på mina favoritprogram utan en massa hysteri från nyheterna!

Jag insåg aldrig hur mycket alla dåliga nyheter påverkade mig, men nu känner jag mig energisk och full av liv!

Tack till Scientology och L. Ron Hubbard, världen behöver er visdom. Jag kommer att lära mig mer, så jag kan hjälpa människor – ni kan räkna med mig.”

M.G.