NEW ERA PUBLICATIONS INTERNATIONAL APS

New Era Publications och dess motsvarighet Bridge Publications är djupt engagerade i det primära syftet att placera Dianetik- och Scientologi-böcker, föreläsningar och annat religiöst material i händerna på individer och organisationer över hela världen – till lägsta möjliga kostnad och med maximal hastighet.

Vilken idé som helst, och det inkluderar en religion, går endast så långt som den når ut till människor. När intresset som skapats av resultat och spridningen från mun till mun är ofantligt, måste efterfrågan uppfyllas och på många språk.

När det gäller Scientology, lägg till i beräkningen att sedan publiceringen av Grundernas böcker och föreläsningar i Dianetics och Scientology 2007, har scientologer strömmat in i sina kyrkor i större antal än någonsin. Detta har i sin tur ökat efterfrågan på dessa material. Medan församlingsmedlemmarna går framåt igenom dessa böcker och föreläsningar, har antalet nya människor som vill ta reda på vad Scientology handlar om också ökat. New Era Publications är en betydande del i religionens makalösa expansion.

New Era Publications upptar 17 500 kvadratmeter för tillverkning, administration och magasineringutrymmen i förorten Glostrup i Köpenhamn. Den ägnas uteslutande åt att göra Scientologys grundare L. Ron Hubbards verk tillgängliga för alla.

VIDEO

FOTON

PLATS
Adress:
Smedeland 20
Glostrup, DK-2600
Danmark

Telefon: + 45 33 73 66 66

Hämta vägbeskrivning

Schema
Öppettider
Öppet varje dag
månfre 09.00–22.00
lörsön 09.00–18.00