LOS ANGELES, KALIFORNIEN

LRH:S DRÖM FÖRVERKLIGAD: DET IDEALA PACIFICA BRIDGE

8 MARS 2014

Tre invigningsband faller unisont.

Ett för invigningen av den ideala amerikanska Saint Hill-organisationen.

Ett annat för Scientology Kyrkans Avancerade organisation i Los Angeles

Ännu ett för fullbordandet av det ideala Pacifica Bridge – varje org en mönstegill ideal org i sig själv.

Och allt på en gata som heter L. Ron Hubbard Way.

David Miscavige, styrelseordförande för Religious Technology Center, ledde invigningen av det ideala Pacifica Bridge. David Miscavige fick sällskap av tusentals scientologer som samlats på L. Ron Hubbard Way för att fira den historiska händelsen.

Mer än 6 000 scientologer samlades för att bevittna den historiska sammankomsten.

För att understryka händelsens betydelse, leddes invigningsceremonierna av styrelseordförande för Religious Technology Center, David Miscavige. David Miscavige riktade sig till de närvarande scientologerna och sade: ”Idag uppfyller vi L. Ron Hubbards vision av det ideala Pacifica Bridge för alla scientologer i Los Angeles och, faktiskt för hela Amerika. För här står de fysiska pelarna i en bro nu tillgänglig för alla i vår guldålder: en Bro som förkroppsligar stigandet till total andlig frihet, en bro som spänner över inte bara en boulevard – utan sträcker sig till själva evigheten.”

Det ideala Pacifica Bridge är unikt i Scientologys värld. Mycket bokstavligt uttryckt, omfattar det organisationer som motsvarar religionens Bro till total frihet. I det avseendet, och från just denna plats, kan man stiga från introduktionstjänster till allt högre sfärer av andlig medvetenhet.

Pacifica Bridge börjar vid korsningen av den berömda Sunset Boulevard och L. Ron Hubbard Way med vår ideala Scientology Kyrka i Los Angeles. Där välkomnas besökare och ges en introduktion till Scientology. Varvid de kan kan börja sin resa uppför Bron till tillståndet Clear.

Det välkomnandet sträcker sig till ett nytt idealt Scientologi-informationscenter på Hollywood Boulevards Walk of Fame. Eftersom LA är hem till den största koncentrationen av scientologer på jorden, ger detta center nu den definitiva introduktion till religionen. Det har mer än 300 informationsfilmer på 17 språk som presenterar Scientologys trossatser och verksamheter. Centret ger ytterligare dussintals introduktionskurser och seminarier så att besökare kan ”ta reda på det själva”.

Scientologer går uppför Bron längs L. Ron Hubbard Way och vidare till högre nivå av utbildning och processing på den ideala amerikanska Saint Hill-organisationen (ASHO). ASHO förvandlades också till ett mönstergillt idealt Saint Hill. Det har två våningar avsedda för att leverera Scientologi-utbildning med en kapacitet på hundratals studerande åt gången. Det har också dubbel kapacitet för auditering (andlig vägledning) med två expansiva Hubbard-vägledningscenter. Dessa centra är särskilt kända för att leverera de berömda Power-processerna. ASHO:s Lebanon Hall har nu på liknande sätt restaurerats och nyligen utrustat för workshopar och sammankomster.

Över hela L. Ron Hubbard Way, på den bildliga toppen av det ideala Pacifica Bridge, står den nya mönstergilla ideala Avancerade organisationen i Los Angeles (AOLA). Det är här scientologer påbörjar sin resa till OT och högre tillstånd av andlig medvetenhet. För detta ändamål stoltserar AOLA med utökade kurslokaler för hundratals Solo-auditörer under utbildning; en Teknisk division för Solo som ägnas exklusivt åt Solo-auditering på Avancerade kurser; och tre hela Hubbard-vägledningscenter för dem som korsar de övre sfärerna med Auditerad Nya erans Dianetik för OTs.

_________________

Invigningen av det ideala Pacifica Bridge följer i kölvattnet på uppnåenden som signalerar religionens största expansionsperiod. Faktum är att bara under de senaste fyra månaderna har man sett: