LOS ANGELES, KALIFORNIEN 3 OKTOBER 2015

Scientologys ideala Pacifica Bridge expanderar för att betjäna scientologer som anländer i rekordhögt antal

Med scientologer som rest till LA från hela Nord- och Sydamerika, invigde Scientology Kyrkan ett nytt religiöst center den 3 oktober för att erbjuda en idealisk miljö för deras resa till högre tillstånd av andligt medvetande och förmåga.

Ett år av aldrig tidigare skådad expansion för religionen Scientology går vidare med oförminskad styrka i och med invigningen den 3 oktober av det religiösa centret Fountain, som skapats uttryckligen för att tjäna det rekordhöga antal som reser till Los Angeles för att gå vidare genom Scientologys avancerade andliga nivåer.

Mer än 2 000 scientologer samlades på L. Ron Hubbard Way i Los Angeles lördagen den 3 oktober för att fira invigningen av det religiösa centret Fountain – nästa steg under ett år av aldrig tidigare skådad expansion för religionen Scientology.
 

Bara några steg från L. Ron Hubbard Way i Hollywood och kyrkorna där dessa Scientologys andliga tjänster erbjuds, ger det religiösa centret Fountain scientologer komfort, bekvämlighet och en störningsfri miljö – en tyst plats där de snabbt kan gå igenom sin utbildning och auditering (andlig vägledning). Var och en av de 59 studiolägenheterna och enkelrumssviterna är perfekt utformade för församlingsmedlemmar för att auditera sig till tillståndet Clear och OT.

Det ideala Pacifica Bridge är det Scientologi-komplex som omfattar hela skalan av Scientologi-tjänster, på L. Ron Hubbard Way. Det börjar med den ideala Scientology Kyrkan i Los Angeles vid korsningen av Sunset Boulevard och L. Ron Hubbard Way – där scientologer och de som får reda på om religionen för första gången fortskrider genom alla grundläggande nivåer av Scientologys Bro till total frihet.

I anslutning till Scientology Kyrkan i Los Angeles, tar American Saint Hill Organization, ASHO, scientologer genom nästa fas av deras resa med legendarisk Powerprocessing. Det är också här som Scientologi-pastorer och pastorer under utbildning finslipar sin skicklighet på Saint Hill Special Briefing Course.

Och slutligen, den ideala Avancerade organisationen i Los Angeles, där scientologer påbörjar sin resa till högre tillstånd av andligt medvetande.

Invigningen av det religiösa centret Fountain ger församlingsmedlemmar den perfekta miljön de behöver för att gå uppför Bron, på L. Ron Hubbard Way.

_________________

De första nio månaderna av 2015 präglades av otrolig expansion, inklusive:

Fler invigningar planeras i kulturella epicentrer i Australien, Afrika, Europa och Nordamerika under det kommande året.