KÖPENHAMN I DANMARK

INVIGNING AV EUROPAS IDEALA PORT TILL OT

15 FEBRUARI 2014

Stoltserar med väldigt många flaggor ...

Färgerna på mer än 30 europeiska fanor böljade i den danska vinterbrisen ...

Och tusentals scientologer som talade 27 olika språk samlades för att fira.

Styrelseordförande för Religious Technology Center, David Miscavige, ledde invigningen av den nya ideala Avancerade organisationen och Saint Hill Europe. David Miscavige fick sällskap av tusentals kontinentala scientologer som samlades på Jernbanegade i hjärtat av Köpenhamn.
Tusentals scientologer från mer än 30 nationer strålade samman i Köpenhamns centrum för att fira invigningen av ideala Avancerade organisationen och Saint Hill Europe (AOSH EU). AOSH EU är en flerspråkig organisation som levererar avancerade nivåer av Scientologys Bro till total frihet för varje scientolog över hela kontinenten.

Sådan var scenen längs Köpenhamns Jernbanegade vid invigningen av den nya ideala europeiska Porten till OT: den ideala Advanced Organization and Saint Hill Europe (AOSH EU).

AOSH EU är en flerspråkig Sea Org-organisation, ursprungligen etablerad av L. Ron Hubbard 1969, som levererar tjänster åt scientologer från nationerna i Europa, Oberoende staters samvälde och Mellanöstern.

Invigningen följer i spåren på den monumentala releasen av Teknologins guldålder fas II, vilket har resulterat i att exponentiellt många scientologer går uppför Bron till tillståndet Clear med oöverträffad hastighet. Följaktligen har AOSH EU:s hem helt förvandlats till den ideala Avancerade organisationen som gör det möjligt för mängder av européer, som nu är redo, att korsa tröskeln in i OT-sfären.

Som ett erkännande av denna milstolpe, ledde Styrelseordförande för Religious Technology Center, David Miscavige, invigningsceremonin. David Miscavige riktade sig till tusentals europeiska scientologer och närvarande personal:

”Här står ett idealt andligt centrum för Europa – ett som förkroppsligar vägen till OT tvärs över varje kultur och varje språk på den här kontinenten. Nu när Brons hela spännvidd smidits från ren, oförfalskad källa, garanteras passagen uppåt. Så därför öppnar vi dörrarna för alla att fortsätta i hisnande fart till de stora områdena av frihet och odödlighet.”

Invigningen av ideala AOSH EU representerar den första i en ny typ av kontinentala Avancerade organisationer. Anläggningen har en komplett Solo-teknisk division avsedd enbart för service till alla Soloauditörer; ett utökat Hubbard-vägledningscenter med massor av auditeringsrum för att auditera scientologer till Clear och genom Nya erans Dianetik för OTs; och utökade utbildningslokaler med fler kursrum som spänner en hel våning.

Kyrkans historiska hem, som ursprungligen byggdes 1887, är granne med Tivoli och Rådhusplatsen. I processen att helt omvandla alla sju våningarna till fullständig ideal standard, har kyrkan minutiöst bevarat byggnadens särdrag – mest märkbart är den skulpterade tegelfasaden av terrakotta och den ursprungliga interiören är hantverksmässigt gjord i pommersk furu alltigenom.

Invigningen av AOSH EU markerar dessutom början på en helt ideal europeisk Scientologi-bas, som beräknas vara fullbordad under de närmaste månaderna med invigningar av:

  • Det 9 100 kvadratmeter stora kontinentala sambandskontoret för den ecklesiastiska ledningen av den europeiska kontinenten;
  • Landmärkesbyggnaden för kyrkans nya ideala organisation i Danmark på Köpenhamns berömda gågata Ströget;
  • Och det helt ombyggda, sju våningar höga Nordland Hotel. Idealiskt beläget inom gångavstånd från AOSH EU kommer hotellet med full service att tillhandahålla mer än 80 gästrum för scientologer som anländer för tjänster från länder över hela Europa.