LOS ANGELES, KALIFORNIEN

SCIENTOLOGY RINGER IN 2015 MED ETT FIRANDE SOM SÄTTER KRONAN PÅ VERKET FÖR ÅR ETT I GRYNINGEN AV EN NY GULDÅLDER

1 JANUARI 2015

Los Angeles-eventet i Shrine Auditorium sätter kronan på verket för 12 månaders oöverträffad tillväxt för kyrkan efter releasen av Teknologins guldålder fas II

Det är vanligtvis underförstått på nyårsfesterna att de senaste 12 månaderna må ha varit spektakulära men det bästa är ändå på väg. De som kom för att fira ringde bokstavligen ut det gamla kalenderåret och kallade på det nya med löften om ännu större framgångar vid den omedelbara horisonten.

Sådan var den omisskännliga känslan på det legendariska och fullsatta Shrine Auditorium i Los Angeles, där man bevittnade ett historiskt ögonblick för Scientology Kyrkan: Ett årligt nyårsfirande som markerade slutet av år ett sedan början av Teknologins guldålder fas II och 365 dagar av oöverträffad tillväxt för religionen – både bokstavligen och andligen.

Teknologins guldålder fas II lanserades i slutet av 2013 och förkunnade att båda sidor av Scientologys Bro till total frihet, både processing och utbildning – är 100 procent standardteknologi garanterad – klart. Det signalerade ytterligare frisättningen av den revolutionära Hubbard Professional Mark Ultra VIII-E-metern; premiären av 10 helt nya Scientologi-upplysningsfilmer och helheten av materialet i Teknologins guldålder fas II, tillgängligt på 17 språk.

SE ÄVEN: Teknologins guldålder fas II: Hela Scientologys Bro

Det var passande att nyårseventet hölls i Los Angeles, hem för den största koncentrationen av scientologer i världen. Stunden betydde inte starten på en ny riktning, utan en levande beskrivning av nästa steg på resan.

Som David Miscavige, styrelseordförande för Religious Technology Center, förklarade när han höll eventet: ”Detta är inte bara ytterligare 12 månader under ett kalenderår, eller 365 dagar runt solen. Nej, detta är tvärtom centralpunkten. Detta är milstolpen. Detta är den plats där alla världar möts.”

Vad David Miscavige hänvisade till var att Scientology går in i en era av exponentiell tillväxt. Kyrkliga organisationer och anläggningar med mer än 70 000 kvadratmeter utrymme öppnade över hela världen under 2014. Dessa nya hem för Scientologi-teknologi hyllades under de synbart rörande festligheterna, som presenterade en mycket snabb överblick över varje sektor av religionens tekniska kapacitet.

Samtidigt skickades Scientologys budskap om hopp för mänskligheten till när och fjärran under året som gått. Det meddelandet visades var 240:e sekund på Times Square i New York och fick mer än 42 miljoner människor att upptäcka vad Scientology är, enbart under år 2014.

Under 2014 var det också invigningar av nya ideala och mönstergilla Scientology Kyrkor som täcker alla nivåer av Bron:

Nyårseventet innehöll dessutom enskilda genomgångar av triumfer som markerade 2014 som ett ambitiöst år i den globala sfären för Scientology via tre olika tekniska discipliner, inklusive:

  • Association for Better Living and Education (ABLE) – Det här är program som använder teknologi som är uttryckligen utformad att ta itu med samhällets grundläggande ruiner, såsom drogmissbruk, analfabetism och brott. Vid eventet visade David Miscavige upp ABLE:s strävsamma och produktiva år, och belyste det framgångsrika arbetet i Puerto Rico, Ungern och Turkiet. I Puerto Rico utförde en gräsrotsrörelse distribution av häftet Vägen till lycka. L. Ron Hubbards revolutionerande studieteknologi genomfördes framgångsrikt i hela Ungern, och i Turkiet öppnade ABLE landets första privata drogrehabiliteringscenter, Narconon.

  • World Institute of Scientology Enterprises (WISE) – Deras större arbeten under det senaste året inkluderade en unik veterinärtjänst i delstaten Indiana; återuppväckandet av Bimota, en gång ett stort motorcykelmärke som hade fått det tufft; och sporrar innovation genom att arbeta sida vid sida med privatpraktiserande läkare för att ge vård av god kvalitet inom många områden i alla de 50 delstaterna – tillämpning av administrativa grunder som utvecklats av L. Ron Hubbard.

  • International Hubbard Ecclesiastical League of Pastors (IHELP) och Scientology Missions International (SMI) – dessa tre framgångshistorier från 2014 presenterar själva Scientologys oändliga teknologi, och visar religionens världsomspännande inverkan, från Kiev, Ukraina, där LRH-teknologins grunder fördes vidare till mer än 200 000 människor; till New Delhi, Indien, där Scientologys tillväxt tog exponentiella proportioner i en asiatisk jättemetropol; och till Taiwan, där en ny ideal Mission invigdes i år, i landets kulturella huvudstad Tainan.

Den ökade leveransen och expanderade omfattningen av Scientologi-tjänsterna i Los Angeles-orgens anläggning presenterades också med en betydande sammanfattning vid nyårseventet, med detaljerade beskrivningar av de enorma framsteg som nu sker i Pacifica Bridge på L. Ron Hubbard Way.

Kvällen presenterade också erkännandet av ett extraordinärt antal power­fältmedarbetare från 30 nationer, och som var och en har hjälpt scientologer ta mer än 100 steg uppför Scientologys Bro till total frihet.

Och som avslutning på ett passande nyårsfirande gav David Miscavige deltagarna en inblick i framtiden med öppnandet av Scientology Media Productions under 2015. Det globala mediacentret kommer att revolutionera kyrkans kommunikationsavtryck över hela mediavärlden i tryck, radio- och tv-sändningar och internet som ett toppmodernt centrum som hjälper till att skicka Scientologys budskap över hela världen. Denna 20 000 kvadratmeter stora studio i Hollywood är komplett med 2 ljudrum och 13 900 kvadratmeter produktionsanläggningar.

Med en explosion av konfetti och ökad musik slog klockan midnatt för ett rekordår för Scientology Kyrkan, och alla närvarande gladde sig över både den tid som gått och en uppbyggd förväntan över vad som snart ska komma för en religion vars utveckling och avancemang saknar gränser.