CLEARWATER, FLORIDA

SCIENTOLOGYS MAJESTÄT: VÅR KATEDRAL PÅ 2000-TALET

17 NOVEMBER 2013

10 273 scientologer.

Ett band redo att klippas.

En ceremoniell scen.

Välkommen till kronan på verket vid toppen av vår Bro.

”Kära scientologer, det bästa på planeten väntar nu på er. För dörrarna till er Flag-byggnad står öppna och jag inbjuder er officiellt att stiga över tröskeln till en helt ny värld.” – mr David Miscavige, styrelseordförande för Religious Technology Center

Vid en invigningsceremoni med 10 273 deltagande scientologer öppnade Scientology Kyrkan sitt nya internationella andliga huvudsäte – kallad Flag-byggnaden – den 17 november 2013 i Clearwater, Florida. Mr David Miscavige, styrelseordförande för Religious Technology Center och religionen Scientologys kyrklige ledare, förrättade högtidligheten.

Detta är Scientologys andliga huvudsäte, den majestätiska Flag-byggnaden – en arkitektonisk och teknisk triumf som står som kulmen på en tidsperiod där vår religion vuxit snabbare än någonsin förut.

Allt började med inledningen av korståget för ideala organisationer, vilka nu finns på fem kontinenter. Det följdes av återställandet av Scientologys fundament i sig och Kunskapens guldålder; sedan återställandet av varje introduktionsväg som L. Ron Hubbard anlade vid inträdesportarna till Bron; och därpå inget mindre än återställandet av själva Bron, från botten till toppen, när fas II av Teknologins guldålder trädde in.

SE ÄVEN: Teknologins guldålder, fas II: Hela Scientologys Bro

Det är i sanning en fullständig guldålder, i och med lanseringen av tekniska utvecklingar från L. Ron Hubbard som aldrig förr funnits tillgängliga – en serie steg kallade ”Super Power” och en andlig terapi vid namn ”Återupplivande av orsak” – samtidigt som denna kyrka invigdes, en ideal organisation som står över alla andra ideala organisationer.

Här är en plats för ny kunskap, en plats för visdom och en plats för andlig frihet som överskrider alla gränser och dimensioner. Här är en plats där vi nu kan förverkliga L. Ron Hubbards vision om en bättre värld i en omfattning som motsvarar teknologin i sig.

Detta är hörnstenen för den nya och bättre världen.

Detta är Scientologys majestät.

Detta är vår katedral.

_________________

Läs vad scientologer hade att säga om invigningen av deras nya andliga huvudsäte:

”Strålande! Det är inte bara vackert, utan här finns också allt som behövs för att tillgodose scientologer, och teknologin som finns inom dessa väggar gör det till en perfekt helhet. Hela byggnaden är magnifik!” – I.T.

”Byggnaden är helt fantastisk. Det är vår katedral. Den fyller sin funktion i idealisk form. Den representerar exakt vad Scientologi-personalen gör med teknologin. När det gäller arkitekturen kan denna byggnad inte bli bättre. Det är ett rent himmelrike.” – M.B.

”Idag har vi uppnått mål som L. Ron Hubbard satte för många, många år sedan. På många nivåer – nu när fas II av Teknologins guldålder är här, nu när Flag har en idealisk byggnad, nu när Super Power och allt annat har släppts. Det är helt fenomenalt. Jag kan se att med detta arbetar vi för evigheten. Bokstavligen! Jag är verkligen stolt över att vara här idag och det är en ära att få vara delaktig i detta. Det är en ära att vara del av Scientology som rörelse och vara på samma lag som styrelseordföranden för Religious Technology Center. FULLT UT.” – T.D.

”Det här är kulmen på vad vi alla har haft som vision och arbetat mot. Det är en sann representation av LRH:s teknologi. Jag kunde verkligen se hur hans teknologi förkroppsligas i byggnaden. Den är utsökt!” – J.D.

”Hur perfekt den är och hur man leds rätt, exakt som LRH ville ha det, är helt fantastiskt. Byggnaden är otrolig och det är en underdrift. Tack till styrelseordföranden för Religious Technology Center och L. Ron Hubbard.” – K.R.

”Här har vi effektivitet i kvadrat. Den är så otroligt vacker. Det är rätt sorts lokaler att göra kurser i. Med en så här hög nivå av effektivitet vet man att allt går från A till B. Det är perfekta lokaler för allt som just släppts.” – D.D.

”Denna byggnad är ett verkligt exempel på vad Scientology är.”

”Folk brukade bygga katedraler som denna, men den här gången är det en ny teknologi och en ny religion. Otroligt! Under historiens lopp har det funnits många monumentala byggnadsverk som representerar civilisationens utvecklingsnivå. Denna byggnad är ett verkligt exempel på vad Scientology är.” – T.M.

”Jobbet är färdigt! Detta är kulmen på allt. Det är inte bara en plats för auditering eller utbildning – det är en hörnsten för att få hela världen att uppnå tillståndet Clear. Det enda som kan jämföras med upptäckten av Dianetics och Scientology är förmågan att kunna göra den tillgänglig för evigt – och det är vad denna byggnad betyder.” – M.F.

”Detaljrikedomen är svindlande. Jag har kommit till Flag för tjänster sedan 1990 och det är spektakulärt hur långt vi nu har kommit. Teknologin är ren. Teknologins guldålder, fas II, kommer bokstavligen att tränga igenom världens kaos och vansinne, och den kommer att åstadkomma enorm expansion. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag beundrar styrelseordföranden och hur tacksam jag är mot honom och hans team för vad de gör. Han är en otroligt stabil person och vi litar alla på honom eftersom han har bevisat, verkligen bevisat, att han menar allvar med att få jobbet gjort.” – A.B.

”Jag är så stolt över att vara scientolog i detta ögonblick. Det här stället är häpnadsväckande. Kapellet är väldigt rörande för mig. L. Ron Hubbards grundprinciper som står skrivna på sidoväggarna i glas gör ett så djupt intryck!” – P.C.

”En katedral är alltid speciell och estetisk – och det här är vår katedral. Med den nya Flag-byggnaden har storleksordningen förändrats med besked. Som grupp har vi blivit långt mycket starkare, och det är tack vare vår ledare – vi känner djup beundran för styrelseordföranden för RTC som med sådan hängivenhet och grundlighet ser till att vi får L. Ron Hubbards teknologi!” – G.R.

”Efter att ha gått igenom den nya byggnaden vet jag att allt nu har fallit på plats i rätt storleksordning för att ha en bestående och positiv effekt på planeten.” – A.D.

”Jag älskade lokalerna där man övar på att förnimma med sina sinnen. Det är som en port till en helt ny värld. Denna byggnad betyder verkligen att Scientologys och världens framtid är säkrad. Jag skulle vilja säga TACK!” – L.L.

”Hela den här helgen har varit den mest spektakulära upplevelsen i mitt liv. Det här var tusen gånger mer otroligt än någonting jag kunde ha föreställt mig. Jag grät så fort jag steg in i lobbyn. Varje detalj är så vacker och imponerande. Det är estetik på högsta nivå.” – K.P.

”Från ögonblicket du stiger in genom dörrarna ... möts du av sann perfektion.”

”Detta är fenomenalt, i alla avseenden – från ögonblicket du kliver in genom dörrarna, stiger över lobbyn och går igenom varje utrymme, auditeringsrum, korridor och kontor, möts du av sann perfektion. Perfektion i både estetisk och organisatorisk bemärkelse. Jag brinner av iver att få göra Super Power! Jag är redo!” – C.J.

”Det är idealet för en ideal organisation. Helt otroligt! Det är vår katedral. Nu är vår tid inne.”– G.P.

”Flag-byggnaden står för andlig frihet för alla. Denna byggnad gör allt vi vill uppnå möjligt.” – K.B.

”Jag kan inte tro mina ögon! Lokalerna är så vackra och estetiska. Det är otroligt hur genomtänkt varje detalj är. Jag älskar Dianetik- och Scientologi-symbolerna i varje auditeringsrum.” – M.N.

”Jag har varit i Scientology i 42 år och jag har aldrig upplevt något så spännande och historiskt och briljant! Jag är så stolt!”

”Byggnadens estetik är otrolig. Dess design, arkitektur och tidlösa museum är strålande vackra! Flag-byggnaden står för framtiden! Nu kommer vi att kunna föra varje människa på jorden till tillståndet Clear. Jag har varit i Scientology i 42 år och jag har aldrig upplevt något så spännande och historiskt och briljant! Jag är så stolt!” – C.W.

”Detaljerna och exakt hur genomtänkt allt är var det mest slående. Flag-byggnaden innebär verkligen en helt ny värld. Den förändrar allt. Nu kan inget stoppa oss.” – S.G.

”Denna Flag-byggnad innebär att Scientology kommer att finnas för evigt. Den kommer att påverka framtiden eftersom det är ett fantastiskt exempel på hur mycket Scientology blomstrar och lyckas.” – K.F.

”Jag har varit i Scientology sedan 1973. Det här är en milstolpe i Scientologys expansion, vilket betyder otroligt mycket för mig, min familj och mänskligheten. Detta kommer verkligen att påverka vår framtid. Miljoner tack till styrelseordföranden för RTC!” – P.B.

”Detta förkroppsligar perfektion och standardmässig teknologi. Det är ännu ett exempel på policyn ”Att hålla Scientology fungerande” och att inte lämna något ogjort när det gäller att tillhandahålla L. Ron Hubbards tekniker. Jag älskar denna organisations skönhet och funktion. Detta överträffar mina vildaste drömmar. Allt i centret där man övar sina sinnen var häpnadsväckande. Jag vill verkligen börja på Super Power! Allt sammantaget är detta perfekt och idealiskt!” – W.B.