CLEARWATER, FLORIDA

TEKNOLOGINS GULDÅLDER, FAS II:
SCIENTOLOGYS BRO TILL TOTAL FRIHET

17 NOVEMBER 2013

Det var den mest monumentala helgen i vår historia.

Den största sammankomsten av scientologer som någonsin ägt rum.

Tre historiska evenemang: sju timmar med banbrytande information från mr David Miscavige, styrelseordförande för Religious Technology Center.

Det var så fas II av Teknologins guldålder gjorde sitt intåg: Brons auditeringssida, Brons utbildningssida, 100 procent standardteknologi garanterad – klart!

_________________

Lanseringen av Teknologins guldålder, fas II, är summan av en lång rad projekt som är milstolpar i sig själva: Det absolut största utbildningsprogrammet i vår historia, från början till slut. Det största och viktigaste toppmötet i vår historia. Tillverkning av den största mängden tekniskt och administrativt material i vår historia. Allt på bara sex månader. Och allt var i förberedelse för att vända blad till det mest makalösa kapitel som Scientologys värld någonsin upplevt.

Teknologins guldålder, fas II, följde på Kunskapens guldålder – ett projekt som bestod av att till fullo restaurera alla 3 000 inspelade föreläsningar som L. Ron Hubbard gav, samt att återställa hans fullständiga forskning, dag för dag, upptäckt för upptäckt.

Allt sammanlagt omfattar vår guldålder allt – hela Bron till Clear. Klart!

Till sist kom kronan på verket: invigningen av den enastående Flag-byggnaden – vårt nya andliga huvudsäte.

SE ÄVEN: Scientologys majestät: Vår katedral på 2000-talet

Läs vad scientologer sade om lanseringen av Teknologins guldålder, fas II:

”Det går inte att beskriva i ord. Det kanske kan kallas en ’evolution’ eller ’revolution’ eller ’andlöst spännande’. Nu kommer det att gå så lätt att komma uppför Bron! Utbildning kommer att göras utan ansträngning!” – A.C.

Det är svårt att finna ord att beskriva det med. Storslaget. Monumentalt.
Otroligt.
Spännande.

”Det är svårt att finna ord att beskriva det med. Storslaget. Monumentalt. Otroligt. Spännande. Det låter som en överdrift. Det här evenemanget var inte ett evenemang. Det är mer som en uppenbarelse. Hur bjuder man in en person till en uppenbarelse? Hur skickar man en inbjudan via e-post till en personlig revelation?” – C.L.

”Styrelseordföranden för RTC har i sanning hedrat och gjort verklighet av alla verktyg och all teknologi från den bästa vän människan någonsin haft. L. Ron Hubbards dröm har realiserats och världen kommer aldrig att bli densamma igen. Vi är här. Och Scientology har just tagit en ännu mer framträdande plats på den globala arenan. Dessa gåvor som ger ett nytt liv tillhör dig, oavsett om du är scientolog eller helt ny.” – F.R.

”De stående ovationerna började och de fortsatte och fortsatte och fortsatte ... en minut, två, tre, fyra, fem, sex. Oavsett bekräftelserna ville ingen sluta. Folk grät, ropade, tjöt och gav dundrande applåder, om och om igen.” – U.K.

”Styrelseordföranden har GJORT det. Det är så rätt. Och informationen om Super Power och Återupplivande av orsak är inte av denna världen! Bokstavligen! Jag vill göra Super Power och Återupplivande av orsak – jag vill göra alltihop. Vi har sådan tur som har styrelseordföranden och allt han har gjort för oss och för denna värld, allt arbete och all ansträngning och tid, och nu har vi allting. Han är en fantastisk ledare.” – G.C.

”Det här evenemanget var strålande! Absolut strålande! Det mest otroliga var alla traineer från våra organisationer runtom i världen och deras glada och leende ansikten. Vad de tar med sig hem till sina organisationer är helt ovärderligt. Jag har aldrig sett en publik vara så entusiastisk i hela mitt liv!” – I.E.

Detta var ett enastående evenemang som skakade jorden i sina grundvalar!

”Detta var ett enastående evenemang som skakade jorden i sina grundvalar! Vi kommer att ge den här planeten andlig frihet. Vi har den korrekta teknologin.” – B.R.

”Jag är ELD OCH LÅGOR och är så entusiastisk och glad efter att ha sett evenemanget. Det är inte en vidareutveckling av Teknologins guldålder – det förändrar allt. Styrelseordföranden talade om varje aspekt av Gradtabellen. Tonnivån i tältet var total UPPRYMDHET. Det var som ett stort firande överallt. Har aldrig sett något liknande.” – J.M.

Människors liv förändrades totalt ikväll.

”Jag är helt förbluffad över hur grundligt man gick tillväga för att göra exakt vad L. Ron Hubbard anvisade, utan avvikelse. Allt som styrelseordföranden gjort är otroligt och exakt vad LRH sade. Människors liv förändrades totalt ikväll.” – D.D.

”Helt otroligt! Ge mig Super Power! Återupplivande av orsak! Jag är mållös! Hela Bron är på plats. Det här är verkligen en vändpunkt för att föra världens befolkning till tillståndet Clear på riktigt. Teknologins guldålder, fas II, gör att vi kan nå ända fram till slutmålet.” – T.U.

”Super Power var det mest betydelsefulla för mig under kvällens evenemang. Detaljrikedomen och hur professionellt det presenterades var helt otroligt. Jag är djupt imponerad! Det är det viktigaste steget i Scientologys historia. Med denna byggnad på plats är vi redo för framtiden.” – F.T.

”Vilken välsignelse styrelseordföranden är för världen! En sann gåva! Vilken pålitlig vän L. Ron Hubbard har – han är så hängiven, så fast besluten att framhärda och var så noggrann med varje detalj. Jag grät efter varje gång han sade att ett projekt var klart. Vår framtid är sannerligen säkrad. Jag vill verkligen tacka honom och varje personalmedlem som arbetat så hårt.” – C.C.

”Fulländning! Även om fulländning är en omöjlighet i detta universum, uppnådde han fulländning. En ny guldålder är inne.” – A.J.

Man känner hur källenligt alltihop är – DET ÄR KÄLLENLIGT TILL 100 PROCENT!

”Man känner hur källenligt alltihop är – DET ÄR KÄLLENLIGT TILL 100 PROCENT!” – C.U.

”Det här påverkar inte bara en liten sak. Utan ALLTING! Det är som att ta Teknologins guldålder, plus Kunskapens guldålder, och multiplicera det med tio, och då kanske man får något slags begrepp om vad det är som händer. Jag kan inte ens räkna hur många gånger jag blev tvungen att plocka upp hakan från golvet. Det var otroligt! Jag blev helt mållös.” – K.C.

”Det här är definitivt en vändpunkt för hela vårt universum. Det är så omfattande. Det här är vad denna helg betyder. Styrelseordföranden för Religious Technology Center var briljant.” – J.M.

”Otroligt! Alltihop var respektingivande! Nu är vi redo att erbjuda Super Power! Kursledarna och orduppklararna på scenen var helt fantastiska och respektingivande. Det var helt underbart att se Flags alla nyutbildade tekniska personalmedlemmar. Vi kommer att skapa auditörer och göra att varje person på planeten kan uppnå tillståndet Clear. Till styrelseordföranden, tack sir! Han är det bästa som någonsin hänt vår kyrka!” – M.J.L.

”Det evenemanget gjorde mig helt mållös. Jag vet inte ens vad jag ska säga, men omfattningen av allt som presenterades var oerhörd. Det är otroligt!” – Y.T.

”Jag är verkligen, verkligen glad att jag är scientolog. Det här är den bästa tiden att vara i vår grupp. Jag är så stolt över att vara scientolog. Jag kan inte i ord beskriva min tacksamhet till alla som hjälpte att få allt detta klart, särskilt Super Power. Jag brinner av iver att få göra det!” – R.S.

”Fas II av Teknologins guldålder inleder verkligen en tid av explosiv tillväxt för Scientology. Det är en urkraft som är så koncentrerad att den kommer att ge upphov till en enorm våg av frihet på jorden. Jag är så djupt imponerad av hur mycket arbete som gjorts för att undersöka hela Bron, från toppen till botten. Det här är fantastiskt och jag är så lycklig för framtiden – mina barn och deras barn. Det går inte att överskatta effekten som fas II i Teknologins guldålder har!” – T.W.

Dessa kurser är NYA.
Och de är Scientology.
Och de är otroligt fantastiska!

”Jag vet fortfarande inte vad jag ska säga för att summera det. Du måste se dessa evenemang. Det finns inga ord jag kan använda för att beskriva vad jag just sett och varit del av. Det finns så mycket att få grepp om. Du måste verkligen förstå att det inte är småförbättringar och justeringar som gjorts. Vi har aldrig haft den här teknologin och de här kurserna förut. Dessa kurser är NYA. Och de är Scientology. Och de är otroligt fantastiska!” – L.D.

”Det mest underbara med kvällens evenemang var det faktum att vi så snabbt och effektivt kan få människor uppför Bron. Det är så fantastiskt! Jag är så lycklig att vi har dessa nya tider framför oss. Lanseringen av fas II av Teknologins guldålder betyder bara en sak: Nu går det rakt upp, vertikalt! För vår ideala organisation, och för Scientologys framtid. Det är en helt otrolig landvinning! Vi tar steget in i en ny ålder – en guldålder.” – V.J.

”Äntligen har vi Bron såsom L. Ron Hubbard skapade den!” – L.V.

”Jag älskade vad styrelseordföranden sade om att E-metern är din bästa vän och att den aldrig kommer att svika dig. Vem skulle inte vilja använda en E-meter? Och sedan allt vi hörde om utbildningsupplägget, från den nya Studerandehatten till Nya erans Dianetik. Jag kommer att göra alltihop! Det är rent källmaterial från L. Ron Hubbard. Styrelseordföranden är ett geniernas geni.” – K.F.

”Det här är historiskt! Fenomenalt. Allt hårt arbete som gjorts är väldigt inspirerande och ingen annan kunde ha gjort vad styrelseordföranden har åstadkommit, ingen annan kunde ha konfronterat det. Och nu kan ingen göra detta arbete ogjort. Fas II av Teknologins guldålder handlar om att få in alla tio punkter som står skrivna i policyn ’Att hålla Scientology fungerande’. Jag älskar styrelseordföranden för RTC – jag känner sådan beundran och respekt för honom. Jag har varit som ett litet barn i spänd förväntan på det här.” – B.D.

”Vad jag insåg från det här evenemanget är att min dotter kommer att kunna ta del av allt det här. Jag grät när jag insåg detta och det faktum att varje ny person nu kan ta sig ända upp till toppen av Bron – ALLIHOP. Det är vad som gjorde störst intryck på mig. Och vad kan jag säga om styrelseordföranden – han är den mest otroliga, finaste mannen som finns. Man kan verkligen se allt arbete som gjorts och kan inte föreställa sig alla hinder och barriärer som han var tvungen att jämna med marken för att få denna otroliga och fantastiska produkt. Jag kan inte ens hitta rätt ord för att beskriva vad han har gjort för oss alla!” – J.A.

Teknologins guldålder, fas II, är avgörande för Scientologys framtid.

”Allt i kvällens evenemang och allt som styrelse­ordföranden sade förändrar allting i Scientologys värld. Det här har verkligen gett mig förnyade krafter. Teknologins guldålder, fas II, är avgörande för Scientologys framtid.” – J.G.

”Min son är en av de personer som utbildats i Teknologins guldålder, fas II. Nu vet jag att alla orger världen över kommer att ha denna teknologi. Standardmässig teknologi kommer att erbjudas på standardmässigt vis, och policyn ’Att hålla Scientology fungerande’ kommer att tillämpas fullt ut. Det är upplagt precis som LRH ville ha det. Det händer nu. Vad detta betyder är att vi är redo att betjäna alla scientologer med öppna armar och göra det på rätt sätt. Hur detta är upplagt gör att man verkligen förstår omfattningen av vad som kommer att hända.” – P.A.

”Varje del av kvällens evenemang var lika betydande, mirakulös och oumbärlig. I och med fas II av Teknologins guldålder har vi rätt tidsåtgång, standardmässig teknologi och överkomliga svårighetsgrader.” – J.Y.

”Vilket monumentalt, historiskt evenemang! Och tack vare detta är det möjligt för varje människa att själv få uppleva Scientology i dess helhet. Det är direkt avgörande. Teknologins guldålder, fas II, kommer att se till att Scientology används och tillämpas som aldrig förr. I själva verket var det ikväll som policyn ’Att hålla Scientology fungerande’ sattes in för alltid och det med besked!” – U.J.

”Det viktigaste med kvällens evenemang är att Rons dröm om att teknologin ska användas korrekt äntligen har förverkligats. Detta evenemang har inspirerat mig till att gå ut och sprida budskapet till ännu fler. Med vad styrelseordföranden just gick igenom kan vi nu ha de tio punkterna i policyn ’Att hålla Scientology fungerande’ inne och uppnå Scientologys mål om en mycket bättre värld!” – P.S.

”Vad detta kommer att åstadkomma! Vi har nu återgått till vad LRH faktiskt avsåg. Jag har gjort Scientologi-utbildning och måste säga att det här evenemanget öppnar dörren till en helt ny värld – utbildningshjälpmedlen är otroliga och E-metern, wow! Jag skulle kunna gå på i det oändliga.” – C.F.

”Vilket evenemang! Jag är mållös. För vår organisation betyder det så mycket! Nu kan vi få människor uppför Bron snabbt och exakt – det ger ändlös expansion och allt kommer nu att gå väldigt fort.” – P.J.

”Så många saker föll på plats. Jag måste fortfarande få grepp om alltihop – allt som vi nu har i vår ägo. Jag känner en sådan djup beundran för styrelseordföranden för allt han har gjort. Allt är klart nu – det är helt fantastiskt!” – H.E.

”Wow! Jag är så imponerad. Allt förklaras så detaljerat – jag menar, allt man går och tänker på och det man aldrig skänkt en tanke beskrivs fullständigt under detta evenemang! Det här effektiviserar allt man gör i Scientology.” – K.P.

”Ordet ’fantastiskt’ räcker inte. Jag älskade all information. Det är så häpnadsväckande. Jag kunde inte tro det – allt som styrelseordföranden lanserade. Jag är så glad att vår religions tid nu är inne.” – E.C.

”Jag är väldigt glad för den nya kursen Studerandehatten. Jag är så lycklig över orden jag nu kommer att klara upp. Jag vet hur viktigt det är att klara upp ord och hur viktigt det är att förstå de grundläggande orden; det har alltid varit något som gett mig framgång i livet. Jag vet att det är väsentligt, för förståelse är ett måste för att människor ska gå uppför Bron.” – G.G.

”Det var underbart! Utbildning – herregud, det är så enkelt nu! Det är en helt ny värld! Det var helt otroligt.” – V.D.

”Herregud, det var ett fantastiskt evenemang! Så mycket arbete har lagts ner för att kunna släppa allt det materialet. Jag älskade att få se alla L. Ron Hubbards policyer och bulletiner placerade i tidsföljd. Det gör att man förstår vad som krävdes för att komma till punkten där vi är nu.” – T.L.

”Det här evenemanget hade allt som styrelseordföranden sade att det skulle ha och mer ändå. Det var helt otroligt och monumentalt.” – M.F.

”Kursen Studerandehatten är otrolig och all utbildning likaså. Vad som måste ha krävts för att sammanställa allt detta. Teknologin görs verkligen tillgänglig för alla! E-metern är underbar, men det som gjorde störst intryck på mig är att alla nu kan göra det!” – K.F.

Det var otroligt! Den mest spännande
upplevelsen
i Scientology
hittills.

”Det var otroligt! Den mest spännande upplevelsen i Scientology hittills. Det här kommer att skapa en boom som inte kan jämföras med något vi sett tidigare.” – A.B.

”Det här är vad jag ville ha. Med den nya Mark Ultra VIII-­E-metern kan man se och veta vad man ska leta efter när man är i session. Och man kan göra snabba framsteg. Och sedan, upplysningsfilmerna! Otroliga! Det är grundläggande och enkelt. Detta är en helt ny värld!” – K.F.

”Det här var helt enkelt otroligt. Det är svårt att förstå – de precisa anvisningarna för att kunna komma åt alla data så att varje bit av teknologin kunde granskas. Ofattbart. Jag kan inte i ord beskriva vad allt detta betyder.” – K.S.

”Kvällens evenemang gjorde mig djupt imponerad! Jag är så ivrig att få sätta igång. Jag är helt mållös! Jag har en sådan djup respekt för allt jag sett och hört ikväll.” – T.B.

”Jag älskade evenemangets enorma prakt. Omfattningen av alltihop är så otrolig. Jag kan verkligen se hur det är möjligt att snabbt ta sig uppför Bron. Jag tycker att det här är enormt spännande, för det öppnar ingången till Bron för nya personer och gör det möjligt för varje person att gå uppför Bron snabbt.” – E.U.

”Det var otroligt! Absolut fenomenalt! Den nya E-metern är det bästa – helt otrolig. Jag älskar ordboken för kursen Studerandehatten och informationen om Solokursen och E-meterkursen. Allt det här kommer verkligen att förändra Scientology. Jag vill så gärna göra hela min utbildning!” – E.M.

”Jag älskade det! Evenemanget fick mig att gråta! Jag håller på med processerna kallade Objektiverna, så jag förstår, men WOW! Ofattbart. Kursen för Objektiverna är så fantastisk! Och Reningsprogrammet – hur mycket det kommer att påverka hastigheten uppför Bron är svårt att förstå. Verkligen otroligt!” – D.I.

Vi lyfter på hatten åt styrelseordföranden! Han förtjänar en hedersmedalj.

”Det här var det bästa evenemang jag någonsin varit på! Det gav mig en helt annorlunda synvinkel. Vi lyfter på hatten åt styrelseordföranden! Han förtjänar en hedersmedalj. Det var så otroligt!” – P.R.

”Studerandehatten var det viktigaste för mig. Jag är utbildad kursledare och orduppklarare. Det gör att jag kan gå uppför Bron med stort förtroende. Detta garanterar Scientologys framtid och det gör mig säker på att vi gör exakt vad LRH föreställde sig.” – J.M.

”Betydelsen av detta är större än vad som kan beskrivas i ord. Jag förstår verkligen varför detta tänktes ut, och arbetet som personalmedlemmar gjort var överväldigande! Det här innebär att framtiden är säkrad. Det går inte att beskriva mina känslor i ord!” – R.C.

”Det var otroligt att se hur man sett till att ALLTING är helt standardmässigt. Jag är redo att flyga uppför Bron! Det här evenemanget gav mig förnyade krafter för att uppnå mitt mål, och nu vet jag att DET GÅR ATT GÖRA! Denna lansering slår också upp dörrarna för nya människor. Jag kan se att nya personer kommer att gå upp på Bron och att de KOMMER att bli fria – snabbare än någonsin förut!” – A.E.

”Otroligt! Monumentalt! Det öppnar Bron för alla. Jag kan se att allt gjordes som LRH ville. Och nu kan det ges som han ville att det skulle ges.” – B.M.

”Evenemanget var fascinerande! Jag är stum av beundran! Jag älskade allt med detta evenemang! Allting! Mängden arbete som gjorts är otrolig – energin som krävts! Alla kan gå uppför Bron nu och det går fort. Allt i detta evenemang handlade om att upprätthålla policyn ’Att hålla Scientology fungerande’.” – G.S.

Jag älskar de nya instruktions­pärmarna!

”Jag älskade evenemanget och vad som presenterades var helt oväntat. Det är väldigt spännande att man nu kan göra hela den lägre delen av Bron på så kort tid och med så enorm behållning! Och jag älskar de nya instruktionspärmarna! Nu kan jag få alla andra som inte ännu är Clear uppför Bron utan några barriärer. Vi har verkligen teknologin nu.” – C.G.

”Efter att ha sett detta evenemang VET jag att mitt eget och andras liv kommer att bli bättre. Vår teknologi är så strömlinjeformad att inget kan stoppa oss. Nu när vi har hela Bron och många hundra traineer har gjort färdigt sin utbildning, kommer vi att tillämpa teknologin över hela världen och framtiden ser väldigt ljus ut!” – K.B.

”Informationen vi fick vid evenemanget har kraftigt överstigit mina förväntningar. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig, men det här var fantastiskt. Jag kan se att man tänkt igenom varje aspekt av Teknologins guldålder, fas II, och hur den ska administreras. Informationen om auditeringen som baserar sig på boken Vägen till lycka var fantastisk. Alla filmerna är underbart vackra! Det är perfekt. Fantastiskt! Jag blev så imponerad och lycklig!” – D.J.

”Allt är 100 procent standardmässigt och enkelt, precis som LRH vill ha det. Vi kan inte ha det bättre än så!” – R.H.

”Jag kan inte välja ut en sak som är viktigast, för allt som beskrevs vid kvällens evenemang var otroligt. Allt är standardmässigt och direkt. Teknologins guldålder, fas II, är helt väsentlig och är en stöttepelare.” – M.S.

”Fas II av Teknologins guldålder är porten till frihet. Det är fantastiskt hur allt är 100 procent perfekt. Varje detalj är helt enkelt perfekt. Det här kommer att hålla Scientology fungerande för evigt!” – U.M.

”Tack till styrelseordföranden för RTC. Nu när jag sett allt arbete som har krävts och hängivenheten för att få ordning på allt detta. Wow. Lägger man till de ideala organisationerna får vi ett enormt genomslag för att hjälpa världen.” – C.J.

Jag känner att
vår religion har
en helt ny värld
som öppnar sig.

”Nu känner jag att vår religion har en helt ny värld som öppnar sig. De olika aspekter som styrelseordföranden presenterade gör verkligen vägen vidöppen för alla.” – G.L.

”Sensationellt! Det är stort. Nu har vi vad LRH alltid avsåg. Jag är inspirerad! Jag tror att vi nu kommer att inleda den största boom som är möjlig. Jag kan inte med ord tacka styrelseordföranden RTC för vad som har gjorts. Jag är mållös och väldigt tacksam.” – S.Y.

”Denna kväll? Finns inga ord. Men om jag var tvungen att ha några: Friheten är här! Var finns emotikonen för ’helt och otroligt ute ur mitt huvud’? Vi behöver en sådan just nu.” – U.K.

”Evenemanget var ENORMT! Det är STORT. Jag älskade ALLTIHOP. Jag är helt förbluffad. Det har undanröjt alla hinder. Det här öppnar verkligen Bron.” – J.P.

Jag tror aldrig att det har hållits ett så här betydande evenemang förut. Det här är BRON. Det här är en ny start. Nu sätter vi igång!

”Det här evenemanget var fantastiskt, det var verkligen fantastiskt! Jag tror aldrig att det har hållits ett så här betydande evenemang förut. Det här är BRON. Det här är en ny start. Nu sätter vi igång! Nu gör vi det!” – J.D.

”Jag har aldrig hört något vara så omtalat i Scientology sedan Nya OT VIII släpptes – och snacket och glädjen kring detta är hundra gånger större. WOW!” – J.S.

”Med vad jag sett är det här Scientologys framtid, och expansionen kommer att bli ojämförlig. Styrelseordföranden som sade ’KLART’, ’KLART’, ’KLART’, ena projektet efter det andra – det är visshet.” – K.J.

”Jag är så imponerad. Jag känner en glädje inombords. Evenemanget visade så tydligt att allt är precis som Ron avsåg, och jag är säker på att det kommer att finnas här för evigt och aldrig förändras.” – A.H.

”Jag beundrar verkligen allt arbete som har gjorts. Allt togs i åtanke, varenda liten sak! Mr David Miscavige har gett oss allt vi har väntat på och drömt om. Det är så många känslor just nu! Hurra!” – G.R.

”Jag är så förbluffad! Jag är imponerad av omfattningen av allt som gjorts, arbetets kvalitet, storleksordningen! Det här är verkligen världsomspännande. Nu har vi material som är helt förberett och organiserat för att erbjuda våra tjänster. Vi behöver bara gå uppför Bron, och det här är det största äventyret jag upplevt.” – L.S.

Det är en ny tid,
en ny värld.

”Det är en ny tid, en ny värld. Jag vill göra allt på en gång.” – N.W.