DAVID MISCAVIGE:
ATT FÅ UT SCIENTOLOGY TILL VÄRLDEN

VÄLKOMMEN TILL SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONSKYRKANS GLOBALA MEDIACENTER ÖPPNAR FÖR VÄRLDEN
Där Hollywoods guldålder i det förflutna flyter ihop med den mest avancerade state-of-the-art-teknologin av idag för att hjälpa till att bygga en bättre värld för morgondagen. Utformad för global kommunikation över alla tänkbara mediakanaler – det finns helt enkelt ingen annan anläggning som denna på jorden.
EN RELIGION I DET TJUGOFÖRSTA ÅRHUNDRADET I MULTIMEDIANS TIDSÅLDER
Scientology är verkligen en religion för det tjugoförsta århundradet och utnyttjar därför det nya millenniets teknologi för att utföra sitt religiösa uppdrag. I detta syfte gick Scientology Kyrkan in i multimediatidsåldern i och med etablering av högteknologiska film- och audioanläggningar vid Golden Era Productions. Detta dissemineringscenter för hela religionen Scientology ligger på 500 tunnland i södra Kalifornien och är ansvarigt för alla produktioner i samband med film, video, tv, internet och internationella event.
INTERNATIONAL DISSEMINATION AND DISTRIBUTION CENTERFÖRSER MILJONTALS MÄNNISKOR MED LÖSNINGAR
Det nya 17 000 kvadratmeter stora Scientology Dissemination and Distribution Center är en unik trycknings- och produktionsanläggning. Här finns tillverkning, distribution och administration allt under ett tak och det bemannas helt av kyrkans personal.
BESVARAR GLOBAL EFTERFRÅGANVÄRLDENS STÖRSTA HELT DIGITALA FÖRLÄGGARE
Kyrkans förlagsverksamhet är nu världens största helt digitala, ”print-on-demand”-anläggningar som upptar enorma byggnader. Följaktligen besöks deras precisionsverksamhet regelbundet av ledare inom industrin, eftersom de är förebilder för nytänkande och effektivitet.