DAVID MISCAVIGE:
ATT FÅ UT SCIENTOLOGI TILL VÄRLDEN

VÄLKOMMEN TILL SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS
KYRKANS GLOBALA MEDIACENTER ÖPPNAR FÖR VÄRLDEN

Där Hollywoods guldålder i det förflutna flyter ihop med den mest avancerade state-of-the-art-teknologin av idag för att hjälpa till att bygga en bättre värld för morgondagen. Utformad för global kommunikation över alla tänkbara mediakanaler – det finns helt enkelt ingen annan anläggning som denna på jorden.

ta reda på mer

EN TJUGOFÖRSTA ÅRHUNDRADETS RELIGION
I MULTIMEDIANS TIDSÅLDER

Scientologin är verkligen en religion för det tjugoförsta århundradet och utnyttjar därför det nya millenniets teknologi för att utföra sitt religiösa uppdrag. I detta syfte gick Scientologi-kyrkan in i multimediatidsåldern i och med etablering av högteknologiska film- och audioanläggningar vid Golden Era Productions. Detta dissemineringscenter för hela religionen Scientologi ligger på 500 tunnland i södra Kalifornien och är ansvarigt för alla produktioner i samband med film, video, tv, internet och internationella event.

ta reda på mer

INTERNATIONAL DISSEMINATION AND DISTRIBUTION CENTER
FÖRSER MILJONTALS MÄNNISKOR MED LÖSNINGAR

Det nya 17 000 kvadratmeter stora Scientology Dissemination and Distribution Center är en unik trycknings- och produktionsanläggning. Här finns tillverkning, distribution och administration allt under ett tak och det bemannas helt av kyrkans personal.

ta reda på mer

BESVARAR GLOBAL EFTERFRÅGAN
VÄRLDENS STÖRSTA HELT DIGITALA FÖRLÄGGARE

Kyrkans förlagsverksamhet är nu världens största helt digitala, ”print-on-demand”-anläggningar som upptar enorma byggnader. Följaktligen besöks deras precisionsverksamhet regelbundet av ledare inom industrin, eftersom de är förebilder för nytänkande och effektivitet.

ta reda på mer