DAVID MISCAVIGE
Historiska event

Teknologins guldålder, fas II: Scientologins Bro till total frihet

Det var den mest monumentala helgen i vår historia. Den största sammankomsten av scientologer som någonsin ägt rum. Tre historiska evenemang: sju timmar med banbrytande information från mr David Miscavige, styrelseordförande för Religious Technology Center.

Scientologins majestät: Vår katedral på 2000-talet

10 273 scientologer. Ett band redo att klippas. En ceremoniell scen. Välkommen till kronan på verket vid toppen av vår Bro. ”Kära scientologer, det bästa på planeten väntar nu på er. För dörrarna till er Flag-byggnad står öppna och jag inbjuder er officiellt att stiga över tröskeln till en helt ny värld.” – mr David Miscavige, styrelseordförande för Religious Technology Center

Nya kyrkor vid kulturella epicentrer

Vid ett internationellt evenemang i mars 2010 där man firade Scientologins grundare, L. Ron Hubbards födelsedag, presenterade David Miscavige, Scientologi-religionens kyrklige ledare, de senaste i raden av våra ideala Scientologi-kyrkor.

Scientologins skrifter återvunna och restaurerade efter ett 25-årigt program som fullbordades 2009

David Miscavige stod inför 7 000 scientologer i Los Angeles Shrine Auditorium. De hade samlats för att fira det gångna årtiondet med oöverträffad tillväxt för Scientologin och för att inleda ytterligare ett decennium av oerhörd tillväxt.

Grundernas böcker och föreläsningar

David Miscavige stod inför scientologer, samlade från hela världen för att tillkännage den historiska händelsen. Han tillkännagav vad han skulle beskriva som inget mindre än ”återställandet av Dianetik och Scientologi” – en händelse som skulle ”förändra Scientologins värld för evigt”. Under de följande timmarna berättade han den fullständiga historien för en publik på tusentals personer som samlats i Clearwaters Ruth Eckerd Hall.

Clearingkongressen

Höjdpunkten på firandet av L. Ron Hubbards födelsedag i mars 2006 var tillkännagivandet av David Miscavige, styrelseordförande för Religious Technology Center (RTC), att LRHs Clearingkongressfilmer nu var fullt restaurerade och hade återutgivits.