DAVID MISCAVIGE:
NYA AVANCERADE ORGANISATIONER VID HORISONTEN

För att radikalt påskynda församlingsmedlemmarnas framsteg på deras andliga färd till de högsta nivåerna i Scientology startade David Miscavige, religionen Scientologys kyrklige ledare, ett program för att skapa Avancerade organisationer på varje kontinent. Som namnet antyder öppnar dessa organisationer porten på vid gavel till de högsta andliga nivåerna. Som ett tecken på kyrkans otroligt snabba tillväxt har fyra Avancerade organisationer invigts som ideala sedan 2014, och ytterligare tre är på gång, vilket fullbordar Scientologys globala trappa till evigheten.

DEN AVANCERADE ORGANISATIONEN I AFRIKA

Kyalami Castle är den kommande hemvisten för den Avancerade organisationen i Afrika. Den ligger på 22 tunnland mellan Johannesburg och Pretoria och kallas lokalt ”platsen i himlen”. Byggnaden är idealisk för leverans av avancerad religiös Scientologi-service, med perfekt inredda lokaler för studier och andlig vägledning och en stor hall som rymmer mer än 1 000 personer för Scientologi-event och seminarier. Totalt sett är det en idealisk miljö för ett religiöst center som erbjuder afrikanska scientologer en möjlighet att gå uppför Scientologys Bro till andlig frihet.

DEN AVANCERADE ORGANISATIONEN I KANADA

En idyllisk plats mindre än 30 minuter från Torontos flygplats kommer att fungera som den Avancerade organisationen för kanadensiska församlingsbor och Kanadas kontinentala sambandskontor. Anläggningen var tidigare en gästgivargård med konferenscenter och består av fem olika byggnader på totalt 15 000 kvadratmeter som ligger på 95 hektar mark.

DEN AVANCERADE ORGANISATIONEN I LATINAMERIKA

Palmas Plaza i området Las Lomas i Mexico City omfattar 23 000 kvadratmeter och kommer att rymma inte bara den avancerade organisationen utan även det kontinentala sambandskontoret för Latinamerika. Med sju kyrkor i Mexiko, förutom kyrkor och missioner överallt i Syd- och Centralamerika, kommer denna Avancerade organisation att tillgodose de växande behoven i 21 länder.