SCIENTOLOGI IDAG

DEN SNABBAST VÄXANDE RELIGIONEN PÅ 2000-TALET

Clearwater välkomnar invigningen av ett nytt samhällslärocenter för Applied Scholastics

CLEARWATER, FLORIDA16 APRIL 2016

Ett nytt modellcenter för studiehjälp, Applied Scholastics samhällslärocenter i Clearwater, ansluter sig till ett växande antal program, skolor och andra utbildningsanläggningar världen över som använder studieteknologin som utvecklades av L. Ron Hubbard. Clearwatercentret har möjliggjorts genom generösa donationer från medlemmar i International Association of Scientologists (IAS).

ta reda på mer

Invigningen av Narconon Suncoast förebådar en dynamisk ny era för rehabilitering i Florida

CLEARWATER, FLORIDA7 NOVEMBER 2015

Nytt modell-Narconon ansluter sig till den växande listan av centrer som använder den anmärkningsvärda rehabteknologi som utvecklades av L. Ron Hubbard, och står som en värdefull tillgång för invånarna i det större Tampa Bay-samhället. Anläggningen har möjliggjorts genom generösa donationer från medlemmar i International Association of Scientologists (IAS).

ta reda på mer

Narconon-center öppnar på respektingivande bergstopp, högst upp på det majestätiska Ojai, Kalifornien

OJAI, KALIFORNIEN13 SEPTEMBER 2015

Den spektakulära egendomen på 43 tunnland är en avskild pärla, omgiven av vyer som ser ut att sträcka sig ut oändligt. Den är till för att tillhandahålla Narconons hyllade drogrehabiliteringstjänster till konstnärer, artister och ledare i samhället. Invigningen den 13 september möjliggjordes genom generösa donationer från medlemmar av International Association of Scientologists.

ta reda på mer

Narconon Latin America tar sig an det omedelbara drogrehabiliteringsbehovet för 21 nationer

VILLA VICTORIA, MEXIKO12 SEPTEMBER 2015

Den idylliska fyra tunnland stora haciendan öppnar i Villa Victoria, Mexiko, för att tjäna som hem för det nya kontinentala Narconon Latin America. Man accepterar ivrigt utmaningen från en region i trängande behov av effektiv drogrehabilitering. Öppnandet har möjliggjorts genom generösa donationer från medlemmar i International Association of Scientologists.

ta reda på mer

Nya kontinentala Narconon för Europa tar lösningen på drogmissbruk till Danmark – och resten av Europa

SJÖN ARRESØ, DANMARK5 SEPTEMBER 2015

Det här är en i raden av kontinentala Narconon-center som öppnas denna månad. Det är en spektakulär egendom på 6 000 kvadratmeter och ligger i en idyllisk, störningsfri omgivning, idealisk för dem som vill ta sig ur drogmissbrukets förödande grepp. Öppnandet har möjliggjorts genom generösa donationer från medlemmar i International Association of Scientologists.

ta reda på mer

Invigningen av det kontinentala Narconon-centret i Storbritannien inleder en ny djärv era av drogrehab

EAST SUSSEX, STORBRITANNIEN5 SEPTEMBER 2015

På landsbygden i East Sussex skapas hopp när en dynamisk Narconon-anläggning öppnas. Den är till för både rehabilitering av drogberoende och utbildning av nästa generation av Narconons rehabspecialister, samtidigt som den hjälper till att befria England från dess otroliga drogepidemi. Öppnandet har möjliggjorts genom generösa donationer från medlemmar i International Association of Scientologists.

ta reda på mer