LOS ANGELES, KALIFORNIEN

SCIENTOLOGY VÄLKOMNAR 2016 SOM DET KOMMANDE ÅRET AV OÖVERTRÄFFAD EXPANSION OCH FRAMSTEG

31 DECEMBER 2015

Tusentals firar tolv månader av inspirerande landvinningar vid ett högtidligt nyårsfirande, i det legendariska Shrine Auditorium i Los Angeles, med 2015 som utgör en period av historisk tillväxt för religionen.

Medan det gamla året drar mot sitt slut och det nya börjar är det tid att fira framgångar och bestämma sig för att titta framåt på det nya årets möjligheter. Så var det när scientologer samlades detta veckoslut för att uttrycka en livlig uppskattning för ett triumfartat år av resultat, bekräfta rekordmässig expansion och världsomspännande humanitärt uppnående.

Församlingsmedlemmar och deras gäster fyllde Shrine Auditorium i Los Angeles för att hylla den oöverträffade tillväxten under 2015 och den drivande kraft som har satt etappmålet för 2016 – och vidare.

”Vi har nått till slutet av ingenting mindre än ett legendariskt år. Inte bara ett år som motsvarar tusen års triumf, inte bara ett år som överträffar vartenda ett alltsedan det första ögonblicket, utan ett år för att påminna oss om att tid mycket lätt kan komprimeras, speciellt när man arbetar med extremt hög hastighet.”
– David Miscavige, styrelseordförande för Religious Technology Center
 

David Miscavige, styrelseordförande för Religious Technology Center sammanfattade den översvallande sinnesstämningen med att rikta sig till dem som församlats för den årliga nyårsfesten.

”Vi har nått till slutet av ingenting mindre än ett legendariskt år”, började David Miscavige. ”Inte bara ett år som motsvarar tusen års triumf, inte bara ett år som överträffar vartenda ett alltsedan det första ögonblicket, utan ett år för att påminna oss om att tid mycket lätt kan komprimeras, speciellt när man arbetar med extremt hög hastighet.”

David Miscavige övergick därifrån till en livfull sammanfattning av ett storslaget 2015, ett som kröntes av det historiska tillkännagivandet av en ny guldålder för de högre tillstånden av andlig medvetenhet i Scientology, OT (Opererande thetan)-nivåerna. Som ett resultat har Scientologys grundare L. Ron Hubbards ursprungliga filmföreläsningar för Avancerade kurser restaurerats fullständigt och avancerat material utvidgats till de övre delarna av Scientologi-bron till total frihet, nu tillgängligt på 17 språk. Efter denna release går scientologer fem gånger så snabbt framåt på varje efterföljande steg medan de djärvt stegar upp till toppen av Scientologi-bron.

Sedan var det ett hisnande antal nya faciliteter som öppnade sina dörrar för världen år 2015, med mer än 40 invigda enbart under de senaste 12 månaderna, vilka representerade varje nivå av ideala Scientologi-organisationer (orger) och humanitära program stödda av kyrkan.

Denna storslagna tidsperiod av expansion inkluderade:

Årets extraordinära resultat inkluderade även den stigande vågen av öppnanden av Narconons drogrehabiliteringscentrer, vilka möjliggjorts av generösa bidrag från medlemmar av International Association of Scientologists:

David Miscavige gav sedan nyårseventets deltagare en serie ögonblicksbilder av mirakler som åstadkommits genom tillämpning av den teknologi som utvecklats av L. Ron Hubbard. Dessa gav inspirerande skissartade skildringar som på ett målande och dramatiskt sätt beskrev personliga, gruppmässiga och sociala framsteg.

  • Association for Better Living and Education (ABLE) – där sekulära och välgörande program utnyttjar teknologier uttryckligen utformade för att rikta in sig på katastrofer som hemsöker samhället, inklusive drogmissbruk, analfabetism och brott. I Denver, Colorado, gick Vägen till lycka-serien med 21 levnadsregler för att leva ett moraliskt liv, i spetsen för en nollprocents återfallsfrekvens bland dem som avslutat programmet. Ohejdad analfabetism i Tjeckien svängde helt om, tack vare L. Ron Hubbards uppskattade studieteknologi. Och Narconon Suncoast, bara några minuters väg från stadskärnan i Clearwater, Florida, förenade sig med ett expanderande nätverk av Centrer såsom en stråle av hopp för drogmissbrukare.

  • World Institute of Scientology Enterprises (WISE) – medlemmarnas framgångsberättelser belyste ofelbart L. Ron Hubbards administrativa grunder såväl som deras kontinuerliga kapacitet för att maximera framgångar i varje område av mänsklig strävan. Dessa inkluderade världens främsta banjotillverkares upphöjelse av instrumentet bortom dess rötter från södern till att vinna universell popularitet. Detta år riktades också strålkastarljuset mot en automatiserad hastighetsregulator som revolutionerade området filminspelning, genom stativ som förändrade detta spel och som dessutom ökade dess räckvidd bortom filmindustrin, till sportsändningar och internationella evenemang. Och en japansk rådgivningsfirma som tillämpade teknologin för att hjälpa 650 nya företag att lyckas på en marknad där nystartade företag vanligtvis misslyckas.

  • International Hubbard Ecclesiastical League of Pastors (IHELP) och Scientology Missions International (SMI) – som ett bevis på teknologin om själva livet, målade tre framgångsberättelser år 2015 en majestätisk bild av Scientologys expansiva räckvidd i att lyfta upp individer ur alla samhällsskikt. De inkluderade leverans av Reningsrundownen i ett dussintal städer för att vända på de katastrofala effekterna av strålning och föroreningar över de Sibiriska stäpperna; ta itu med socialt förfall på gatorna i staden Guatemala; samt öppnandet av den första ideala Scientologi-missionen i Spanien i Valencia, som en lysande strimma av frihet för människorna i den staden.

Ett rekordartat antal Power-fältmedarbetare hedrades också under nyårsfirandet. De kom från 32 nationer, där de var och en är ansvariga för att hjälpa människor att ta mer än 100 steg uppför Scientologi-bron.

De jubilerande åhörarna såg nyårsfirandet kulminera med David Miscavige som presenterade världens största ideala org vilken hade sin magnifika invigning den 31 oktober i den kulturella staden Milano, Italien. Med 9 300 kvadratmeter på 1,5 tunnland mark, är den nya ideala orgen ytterst prominent och toppar ett år, som för Scientology Kyrkan utmärktes av en spektakulär tillväxt, och som sätter etappmål för ännu ett år av fantastiska uppnåenden.