BRIDGE PUBLICATIONS

VÄRLDENS FÖRSTA HELT DIGITALA TRYCKERIANLÄGGNING.

Bridge Publications är inriktad på ett enda syfte, att placera Dianetik- och Scientologi-böcker, föreläsningar och annat religiöst material i händerna på individer och organisationer över hela världen – till lägsta möjliga kostnad och med maximal hastighet.

Vilken idé som helst, och det inkluderar en religion, går endast så långt som det når ut till människor. När intresset som skapats av resultat och spridningen från mun till mun är ofantligt, måste efterfrågan uppfyllas och på många språk.

När det gäller Scientology, lägg till i beräkningen att sedan publiceringen av Grundernas böcker och föreläsningar i Dianetics och Scientology 2007, har scientologer strömmat in i sina kyrkor i större antal än någonsin. Detta i sin tur har ökat efterfrågan på materialet. Medan församlingsmedlemmarna går framåt igenom dessa böcker och föreläsningar, har antalet nya människor som vill ta reda på vad Scientology handlar om också ökat. Bridge Publications är en betydande del av religionens expansion utan motstycke.

Bridge Publications huserar i 25 600 kvadratmeter och sträcker sig över ett helt kvarter. Allt är under ett tak – administrativa kontor, tillverkning och distribution. Och det ägnas uteslutande åt att göra Scientologys grundare L. Ron Hubbards material tillgängligt för alla.

VIDEO

FOTON

PLATS
Adress:
5600 E. Olympic Blvd.
Los Angeles, CA 90022
USA

Telefon: 323-888-6200

Hämta vägbeskrivning

Schema
Öppettider
Öppet varje dag
månlör 10.00–22.00
sön 13.00–22.00