Delar av dig

Delar av dig

Det har ingen massa och ingen position. Det är inte energi. Ändå är det levande och det ger liv. Sådana är karaktäristikerna för ”en livgivande enhet” – inte bara källan till all tankeverksamhet men också till allt som är ärbart, etiskt och nobelt. Detta är verkligen du. Om dessa upptäckter förstås och tillämpas av en enskild individ, leder det till ett mycket bättre liv. Om de tillämpades av alla skulle de leda till en mycket bättre värld. Read More 

buy
$15 USD
Antal
Språk
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videos

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_portions_title

More About Delar av dig

Om världen omkring honom är dålig, då är han ovillig att skänka liv. Om han anser att världen omkring honom är god, så är han villig att skänka liv till den. En värld som skänkts liv fungerar bra. En värld som inte skänkts något liv hamnar i kaos och försvinner. Så, det här är århundradenas gåta.
– L. Ron Hubbard

Det har ingen massa och ingen position. Det är inte energi. Ändå är det levande och det ger liv.

Sådana är karaktäristikerna för ”en livgivande enhet” – inte bara källan till all tankeverksamhet men också till allt som är anständigt, etiskt och nobelt. Detta är verkligen du.

Upptäckten att varje individ faktiskt är en källa till liv, ändrar radikalt relationen mellan människan och det materiella universumet. Inte baserat på tro eller åsikt utan på lika precisa och användbara axiom som i vilken vetenskap som helst har det blivit tveklöst avgjort att den livgivande enheten föregår materia, energi, rum och tid. Från det perspektivet ges här de otaliga sätt på vilka en individ förser sitt eget universum med liv. Dessa principer verkar konstant, varje timme, varje dag, i allt från fysiskt välbefinnande till civilisationens tillstånd. Om de förstås och tillämpas av en enstaka individ leder de till ett mycket bättre liv. Om de tillämpades av alla skulle de leda till en mycket bättre värld.