Frivilligpastorer – världen över

FRIVILLIGPASTORER
VÄRLDEN ÖVER

Scientologin har över 200 000 frivilligpastorer, vilket gör dem till en av de största hjälporganisationerna i världen. Enbart de gångna tio åren har de hjälpt över tio miljoner människor.

De är utbildade till att rycka ut när det händer stora katastrofer och personliga kriser. De är experter på LRH-tech och har lösningar inom 19 områden, från äktenskapsvägledning och konfliktlösning till lindring av känslomässiga trauman. Vare sig det handlar om att ge omedelbar och effektiv hjälp till drabbade och räddningspersonal efter en jordbävnings ödeläggelse, eller lära en elev med studiesvårigheter att läsa och skriva, är frivilligpastorernas enda belöning att veta att de hjälpte.

Det finns arton kringresande kontinentala frivilligpastorscentrer (stora gula tält) som har turnerat runt i över 100 länder – sammanlagt hundratusentals kilometer, vilket inkluderar en flodbåt för frivilligpastorerna nedför Amazonfloden, centrer som tar sig igenom Väst- och Centralafrika och ett mobilt center ute i Australiens vildmark.

Våra 135 kringresande regionala frivilligpastorscentrer (gula tält), som sköts av varje central Scientologi-kyrka i världen, har turnerat omkring i sina respektive städer och hjälpt hundratusentals människor varje år.

Volunteer Ministers