SCIENTOLOGI IDAG

DEN SNABBAST VÄXANDE RELIGIONEN PÅ 2000-TALET

EN JÄTTESTOR IDEAL ORG I MILANO HÄLSAR VÄRLDEN

MILANO, ITALIEN31 OKTOBER 2015

Tusentals samlas för att fira i Italiens kultur- och modemecka, nu hemvist till den största ideala Scientologi-organisationen på planeten.

ta reda på mer

INTERNATIONAL ASSOCIATION OF SCIENTOLOGISTS BETONAR ETT ÅR AV OFÖRLIKNELIG GLOBAL INVERKAN

EAST GRINSTEAD, ENGLAND 23 OKTOBER 2015

IAS 31-årsfirande på Saint Hill i Storbritannien, kastar ett klart lysande ljus över Scientologins historiska expansion och aldrig tidigare skådade räckvidd, med en höjdpunkt av 12 månaders extraordinära världsomspännande uppnåenden.

ta reda på mer

INVIGNINGEN AV IDEALA SAINT HILL VAR KRONAN PÅ VERKET FÖR SCIENTOLOGINS EXTRAORDINÄRA SÄSONG AV EXPANSION

SAINT HILL, EAST GRINSTEAD, STORBRITANNIEN 18 OKTOBER 2015

Saint Hill i East Grinstead, UK, har monumental betydelse för Scientologi. Det är där Scientologins grundare L. Ron Hubbard levde, forskade och åstadkom revolutionerande upptäckter om anden och livet, och säkerställde religionens dynamiska framtid. Och med dess invigning som ideal har L. Ron Hubbards vision förverkligats fullt ut i det majestät som är det ideala Saint Hill.

ta reda på mer

NARCONON-CENTER ÖPPNAR PÅ RESPEKTINGIVANDE BERGSTOPP, HÖGST UPP PÅ DET MAJESTÄTISKA OJAI, KALIFORNIEN

OJAI, KALIFORNIEN13 SEPTEMBER 2015

Den spektakulära egendomen på 43 tunnland är en avskild pärla, omgiven av vyer som ser ut att sträcka sig ut oändligt. Den är till för att tillhandahålla Narconons hyllade drogrehabiliteringstjänster till konstnärer, artister och ledare i samhället. Invigningen den 13 september möjliggjordes genom generösa donationer från medlemmar av International Association of Scientologists.

ta reda på mer

NARCONON LATIN AMERICA TAR SIG AN DET OMEDELBARA DROGREHABILITERINGSBEHOVET FÖR 21 NATIONER

VILLA VICTORIA, MEXIKO12 SEPTEMBER 2015

Den idylliska fyra tunnland stora haciendan öppnar i Villa Victoria, Mexiko, för att tjäna som hem för det nya kontinentala Narconon Latin America. Man accepterar ivrigt utmaningen från en region i trängande behov av effektiv drogrehabilitering. Öppnandet har möjliggjorts genom generösa donationer från medlemmar i International Association of Scientologists.

ta reda på mer

INVIGNINGEN AV DET KONTINENTALA NARCONON-CENTRET I STORBRITANNIEN INLEDER EN NY DJÄRV ERA AV DROGREHAB

EAST SUSSEX, STORBRITANNIEN5 SEPTEMBER 2015

På landsbygden i East Sussex skapas hopp när en dynamisk Narconon-anläggning öppnas. Den är till för både rehabilitering av drogberoende och utbildning av nästa generation av Narconons rehabspecialister, samtidigt som den hjälper till att befria England från dess otroliga drogepidemi. Öppnandet har möjliggjorts genom generösa donationer från medlemmar i International Association of Scientologists.

ta reda på mer

NYA KONTINENTALA NARCONON FÖR EUROPA TAR LÖSNINGEN PÅ DROGMISSBRUK TILL DANMARK – OCH RESTEN AV EUROPA

SJÖN ARRESØ, DANMARK5 SEPTEMBER 2015

Det här är en i raden av kontinentala Narconon-center som öppnas denna månad. Det är en spektakulär egendom på 6 000 kvadratmeter och ligger i en idyllisk, störningsfri omgivning, idealisk för dem som vill ta sig ur drogmissbrukets förödande grepp. Öppnandet har möjliggjorts genom generösa donationer från medlemmar i International Association of Scientologists.

ta reda på mer

EN STORSLAGEN SCIENTOLOGI-SOMMAR FORTSÄTTER MED ÖPPNANDET AV TOKYOS IDEALA ORG

TOKYO, JAPAN8 AUGUSTI 2015

Den strålande nya eran stiger i den uppgående solens land, med glädjande bandklippning på det majestätiska nya andliga centret för en religion mitt i en spelförändrande expansion.

ta reda på mer

SCIENTOLOGI-KYRKAN KLIPPER BANDET PÅ DET DYNAMISKA NYA CENTRALA INFOCENTER SOM BETJÄNAR CLEARWATER OCH TAMPA BAY

CLEARWATER, FLORIDA11 JULI 2015

Kyrkans sex globala humanitära initiativ samlas i ett enda huvudkontor, lokaliserat i Florida, för att gynna alla medborgare, vilket ger ett välbehövligt lokalt säte för kyrkans sponsrade internationella program vid skärningspunkten mellan hjälp och hopp.

ta reda på mer

DET NYA CENTRET FÖR SCIENTOLOGINS FRIVILLIGPASTORER STRÄCKER UT EN HJÄLPANDE HAND TILL CLEARWATER GENOM ATT FÖRKUNNA ”NÅGOT KAN GÖRAS ÅT DET”.

CLEARWATER, FLORIDA11 JULI 2015

Scientologi-kyrkans globalt anslutna program erbjuder ovillkorlig hjälp genom ett nytt center som öppnades den 11 juli i hjärtat av Clearwater.

ta reda på mer

KOMMITTÉN FÖR MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER EXPANDERAR SIN VERKSAMHET FÖR ATT AVSLÖJA OCH HANTERA PSYKIATRISKA ÖVERGREPP I CLEARWATER, TAMPA BAY, VIA NYTT CENTER

CLEARWATER, FLORIDA11 JULI 2015

Till entusiastiskt jubel från tusentals scientologer och deras gäster, klippte Scientologi-kyrkan bandet till ett nytt Florida-center för Citizens Commission on Human Rights (CCHR) – Kommittén för mänskliga rättigheter (KMR) – i centrala Clearwater lördagen den 11 juli.

ta reda på mer

DET NYA CENTRET FÖR ENADE FÖR MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER GÖR ETT VÄRLDSOMSPÄNNANDE INITIATIV TILL EN ANGELÄGEN NÄRVARO I TAMPA BAY, CLEARWATEROMRÅDET

CLEARWATER, FLORIDA11 JULI 2015

På lördagen den 11 juli var en entusiastisk publik av flera tusen på plats för att ta den första rundvandringen när Scientologi-kyrkan öppnade dörrarna på dess nya center för Enade för mänskliga rättigheter i centrala Clearwater.

ta reda på mer

EN DROGFRI VERKLIGHET KOMMER NÄRMARE I OCH MED ÖPPNANDET AV DET NYA CENTRET FÖR FOUNDATION FOR A DRUG-FREE WORLD (STIFTELSEN FÖR EN DROGFRI VÄRLD) I CLEARWATER

CLEARWATER, FLORIDA11 JULI 2015

Tusentals scientologer och samhällsgäster samlades för att inviga det nya huvudkontoret för Foundation for a Drug-Free World (Stiftelsen för en drogfri värld) i centrala Clearwater, Florida, lördagen den 11 juli.

ta reda på mer

CLEARWATERS NYA CENTER PEKAR UT VÄGEN TILL LYCKA FÖR DET STÖRRE TAMPA BAY-OMRÅDET

CLEARWATER, FLORIDA11 JULI 2015

Tusentals samlades i centrala Clearwater, Florida, på lördagen den 11 juli för att fira den historiska invigningen av den nya Vägen till lycka-stiftelsens center som kommer att ge kraften i denna handbok med icke-religiöst sunt förnuft till människor i alla religioner och nationaliteter för att bidra till att vända oroväckande trender som plågar samhällen över hela världen.

ta reda på mer

CRIMINONS NYA CENTER I CLEARWATER ÖPPNAS SOM EN LÖSNING PÅ SVÄNGDÖRREN AV ÅTERFALLSBROTT GENOM REHABILITERING AV KRIMINELLA

CLEARWATER, FLORIDA11 JULI 2015

Tusentals scientologer och deras gäster kantade Floridas historiska Fort Harrison Avenue i Clearwater för det spännande storslagna öppnandet lördagen den 11 juli, av Criminons nya Florida-center. Criminon, som betyder ”utan kriminalitet”, bygger på Scientologins grundare L. Ron Hubbards upptäckt att vägen till verklig rehabilitering för brottslingar är att hjälpa var och en att ”ta reda på när han förlorade sin personliga stolthet. Rehabilitera just den punkten så har man inte längre en kriminell person.”

ta reda på mer

COLOMBIA VÄLKOMNAR VARMT DEN FÖRSTA IDEALA SCIENTOLOGI-ORGEN I SYDAMERIKA

BOGOTÁ, COLOMBIA5 JULI 2015

Bogotás nya ideala kyrka hyllas som ”en av de största saker som någonsin hänt Colombia” under en översvallande, anmärkningsvärd ceremoni.

ta reda på mer

DET 27 VECKOLÅNGA MÖTET UNDER FREEWINDS JUNGFRURESA FIRAR ÅRET AV EPISK EXPANSION FÖR SCIENTOLOGI-KYRKAN

KARIBIEN22 JUNI 2015

Mer än 200 av de mest avancerade scientologerna på planeten samlades på de idylliska karibiska öarna och bordade ett felfritt motorfartyg som kommer att vara deras pass till firande och andlig upplysning under en vecka av stora festligheter.

ta reda på mer

INVIGNINGSBANDEN KLIPPS PÅ EN NY IDEAL ORG MED EN DISTINKT SCHWEIZISK KARAKTÄR

BASEL, SCHWEIZ25 APRIL 2015

Schweiz är en nation som länge varit känd för sina utsökta hantverk, allt från klockor till fickknivar och kulinariska läckerheter som fortfarande avundas i världen.

Och i linje med den kompromisslösa tyngdpunkten på kvalitet, öppnade den första ideala Scientologi-organisationen (orgen) i just den europeiska nationens bländande historia sina dörrar för en tacksam allmänhet på lördagen i en historisk och dignitärspäckad invigningsceremoni i den pittoreska schweiziska staden Basel.

ta reda på mer

FIRANDET AV L. RON HUBBARDS FÖDELSEDAG PLACERAR ETT OUTPLÅNLIGT STRÅLKASTARLJUS PÅ SCIENTOLOGINS GRUNDARES BESTÅENDE ARV

CLEARWATER, FLORIDA16 MARS 2015

Som ett bevis på L. Ron Hubbards triumferande och eviga teknologiska storslagenhet, markeras årsdagen av hans födelse (13 mars) med rungande uppmärksamhet, av en folksamling som fyllde lokalerna till max med deltagare under ledning av David Miscavige, styrelseordförande för Religious Technology Center och religionens kyrklige ledare.

ta reda på mer

SCIENTOLOGI-KYRKAN: ETT ÅRTIONDE AV UPPGÅNG

Historien om Scientologi-kyrkan har aldrig varit mer spännande, betydelsefull och viktigare än den är vid gryningen av 2015.

ta reda på mer

NYTT IDEALT KONTINENTALT HUVUDKONTOR LANSERAR EN VITAL NÄSTA FAS FÖR SCIENTOLOGINS EXPANSION I EUROPA

KÖPENHAMN, DANMARK25 OKTOBER 2014

Om du råkade vara i Köpenhamn, Danmark på eftermiddagen den 25 oktober, kan du ha sett framtiden för Scientologin i Europa bokstavligen utvecklas inför dina ögon.

ta reda på mer

30 ÅR AV IAS: ETT ARV AV GLOBAL FÖRBÄTTRING

EAST GRINSTEAD, ENGLAND17 OKTOBER 2014

Det hela började 1984, en tid då man bara kunde finna Scientologi i 39 nationer på planeten. Trettio år senare kommer medlemmar av International Association of Scientologists (IAS) från 130 länder i Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Afrika och Australien för att befästa kyrkans omfattning som den enda världsreligion som tillkommit under 1900-talet och som också blomstrar långt in på 2000-talet.

ta reda på mer

SCIENTOLOGI-KYRKAN DEDICERAR LANDMÄRKESBYGGNAD VID DET ANDLIGA HUVUDSÄTET.

CLEARWATER, FLORIDA29 JUNI 2014

Mer än 4 000 scientologer samlades i centrum av Clearwater, Florida, på söndagen den 29 juni, för att markera dedicerandet av landmärkesbyggnaden Coachman. Den historiska strukturen som nu står omvandlad till ett religiöst utbildnings- och rådgivningscenter för mer än 2 000 meedlemmar som består av det ecklesiastiska prästerskapet på Flag Land Base, Scientologins andliga högsäte.

ta reda på mer

SCIENTOLOGINS MOTORFARTYG FREEWINDS FIRAR 25 ÅR I MÄNSKLIGHETENS TJÄNST

KARIBIEN21 JUNI 2014

På kvällen lördagen den 14 juni sågs fyrverkerier över St. Kitts Bay när Scientologins motorfartyg Freewinds gav sig av på sin silverjubileumskryssning.

ta reda på mer

NY IDEAL ORG I HJÄRTAT AV AUSTRALIENS HARBOR CITY

SYDNEY, AUSTRALIEN3 MAJ 2014

På kvällen den 3 maj, fyllde mer än 2 500 scientologer från hela Australien Castlereagh Street för att inviga Scientologi-kyrkans nya ideala organisation (ideala org) i Harbor City.

ta reda på mer

LRH:S DRÖM FÖRVERKLIGAD: DET IDEALA PACIFICA BRIDGE

LOS ANGELES, KALIFORNIEN8 MARS 2014

Tre invigningsband faller unisont. Ett för invigningen av den ideala amerikanska Saint Hill-organisationen. Ett annat för Scientologi-kyrkans Avancerade organisation i Los Angeles Ännu ett för fullbordandet av det ideala Pacifica Bridge – varje org en mönstegill ideal org i sig själv.

ta reda på mer

INVIGNING AV EUROPAS IDEALA PORT TILL OT

KÖPENHAMN, DANMARK15 FEBRUARI 2014

Stoltserar med väldigt många flaggor. Färgerna på mer än 30 europeiska fanor böljade i den danska vinterbrisen. Och tusentals scientologer som talade 27 olika språk samlades för att fira.

ta reda på mer

FIRAR 2013: ETT ÅR MED OFÖRGLÖMLIGA FRAMSTEG

CLEARWATER, FLORIDA1 JANUARI 2014

Scientologins nyårsfirande, som hölls i Clearwater i Florida, avrundade vad som endast kan beskrivas som Scientologins mest monumentala år någonsin.

ta reda på mer

EN IDEAL ORG VID PORTEN TILL DEN KINESISKTALANDE VÄRLDEN

KAOHSIUNG, TAIWAN7 DECEMBER 2013

Den 7 december 2013, bland fallande konfetti och under ett moln av ballonger, jublade de mer än 4 000 församlade scientologerna när bandet klipptes till Scientologi-kyrkans första organisation på Taiwan och den första ideala organisationen i Asien.

ta reda på mer

SCIENTOLOGER FRÅN 172 LÄNDER UTROPAR: VI ÄR IAS!

CLEARWATER, FLORIDA30 NOVEMBER 2013

En riddare på en vit hingst. En ceremoniell trumma och säckpipeblåsare. Mer än 6 500 scientologer, från uppemot femtio länder, kliver in i det stora tältet för ett firande.

ta reda på mer

EN HYLLNING TILL DE SOM GJORDE SCIENTOLOGINS KATEDRAL MÖJLIG

CLEARWATER, FLORIDA25 NOVEMBER 2013

”Alla stora katedraler började byggas genom att man lade en enda sten. Byggstenen i en stor civilisation är individen.” – L. Ron Hubbard

Det gällde i allra högsta grad för Scientologi-religionens katedral på 2000-talet, den nya Flag-byggnaden i Clearwater, Florida – som byggdes genom bidrag från enskilda scientologer i 94 länder och invigdes den 17 november 2013.

ta reda på mer

SCIENTOLOGINS MAJESTÄT: VÅR KATEDRAL PÅ 2000-TALET

CLEARWATER, FLORIDA17 NOVEMBER 2013

10 273 scientologer. Ett band redo att klippas. En ceremoniell scen. Välkommen till kronan på verket vid toppen av vår Bro. ”Kära scientologer, det bästa på planeten väntar nu på er. För dörrarna till er Flag-byggnad står öppna och jag inbjuder er officiellt att stiga över tröskeln till en helt ny värld.” – mr David Miscavige, styrelseordförande för Religious Technology Center

ta reda på mer

TEKNOLOGINS GULDÅLDER, FAS II: SCIENTOLOGINS BRO TILL TOTAL FRIHET

CLEARWATER, FLORIDA17 NOVEMBER 2013

Det var den mest monumentala helgen i vår historia.

Den största sammankomsten av scientologer som någonsin ägt rum.

Tre historiska evenemang: sju timmar med banbrytande information från mr David Miscavige, styrelseordförande för Religious Technology Center.

ta reda på mer

ETT NATIONELLT NARCONON-REHABILITERINGSCENTER
INVIGS PÅ HUBBARD’S PEAK I NEPAL

KATMANDU, NEPAL20 SEPT. 2013

Den 20 september 2013 öppnades ett nytt rehabiliteringscenter för missbrukare i Katmandu, Nepal. Invigningen av detta toppmoderna center möjliggjordes genom generöst stöd från Internationella scientologförbundet.

ta reda på mer

SCIENTOLOGY CHURCH OPENS DOORS TO A TRI-STATE WELCOME

GREATER CINCINNATIFEBRUARY 25, 2012

The Church of Scientology Greater Cincinnati celebrated the opening of its expansive new home Saturday, February 25. The inauguration was attended by more than a thousand Scientologists and state, county and city officials.

ta reda på mer

CHURCH OF SCIENTOLOGY INAUGURATES NEW LANDMARK HOME IN CALIFORNIA’S CAPITAL

SACRAMENTO, CALIFORNIAJANUARY 28, 2012

California’s capital celebrated the grand opening of the new Church of Scientology of Sacramento on Saturday, January 28. The dedication ceremony was attended by more than 2,500 Scientologists, guests and city, state and national officials.

ta reda på mer

HAMBURG DEDICATES A NEW IDEAL CHURCH OF SCIENTOLOGY FOR GERMANY

HAMBURG, GERMANYJANUARY 21, 2012

On January 21, 2012, the Church of Scientology of Hamburg newly opened its doors to the city in a dedication ceremony attended by 1,500 Scientologists, guests and dignitaries. The grand opening marked the culmination of a transformation of the seven-story Church into an Ideal Church of Scientology (Ideal Org) to better meet the needs of Hamburg’s growing Scientology congregation and the community at large.

ta reda på mer