Kursöversikt: Beståndsdelarna i förståelse
SCIENTOLOGI-VERKTYG FÖR LIVET | Se alla kurser »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Beståndsdelarna i förståelse är en gratis onlinekurs som du kan börja på meddetsamma. Den är vår service till dig, utan kostnad.
Om du redan har börjat på den här kursen, loggar du in här »
BÖRJA NU »
Börja på din kostnadsfria onlinekurs.

Beståndsdelarna i förståelse
Kursöversikt

Böckerna om självhjälp i bokhandelshyllorna, och föreläsarna som reser runt och talar i radio om självhjälp; alla erbjuder de otaliga lösningar på problemet med att förstå livet. Ändå löser sig inte den strida floden av människans ständigt återkommande problem.

I den här kursen och i det tillhörande häftet går L. Ron Hubbard in under alla dessa ”lösningar” för att tillhandahålla den grundläggande kunskapen om vad förståelse faktiskt utgörs av.

Vad kan du göra med den här kunskapen? Genom att veta vad förståelse verkligen är har du hjälpmedlen för att hantera livet självt. Det betyder att du har hjälpmedlen att öka din förståelse av i princip vad som helst – inklusive de människor du känner och kommer i kontakt med.

Den här kunskapen kommer att göra det möjligt för dig att hjälpa andra som erfar den vånda som orsakas av missförstånd, skilda åsikter, spruckna förhållanden och annat lidande som kan göra livet till en lång räcka oavbrutna vedermödor. Du kommer att lära dig beståndsdelarna i förståelse, hur de förhåller sig till varandra och gör förståelse möjlig. Med de färdigheter du kan förvärva genom att studera grunderna som finns här, kan du hjälpa andra att komma till förståelse av sina medmänniskor och världen runt omkring dem.

Även om bara en del av den fullständiga teknologi som L. Ron Hubbard utvecklade i ämnet ingår här, är det tillräckligt för att förändra din inställning till livet. Och dess användning kommer att hjälpa dig att lyckas inom alla områden av mänsklig verksamhet.

Om brist på förståelse faktiskt är källan till människans problem, föreställ dig då hennes potential utan det hindret. Miljontals människor som använder de här kunskaperna når höjder de tidigare bara drömt om – och hjälper framgångsrikt andra att göra detsamma.