IDEALA AVANCERADE ORGANISATIONER

För att radikalt påskynda församlingsmedlemmarnas framsteg på deras andliga färd till de högsta nivåerna i Scientologi startade David Miscavige, Scientologi-religionens kyrklige ledare, ett program för att skapa avancerade organisationer på varje kontinent. Som namnet antyder öppnar dessa organisationer porten på vid gavel till de högsta andliga nivåerna. Som ytterligare ett tecken på kyrkans otroligt snabba tillväxt, fanns det de gångna fem årtiondena fyra avancerade organisationer. År 2009 var det ytterligare tre på gång, vilket fullbordar Scientologins globala bro till evigheten.

Avancerad organisationLos Angeles

På toppen av det ideala Pacifica Bridge står den nya ideala Avancerade organisationen i Los Angeles. Det ideala AOLA, bara några steg från det ideala ASHO, är porten till OT för allt stigande uppför Bron på L. Ron Hubbard Way. LÄS VIDARE »


American Saint Hill Organization

Strax bortom den ideala orgen i Los Angeles står det nya mönstergilla ideala amerikanska Saint Hill – hem till Saint Hill Special Briefing Course och den legendariska Powerprocessingen. Det ideala ASHO har helt förvandlats för att ta hand om ett oöverträffat antal som snabbt rör sig uppför Bron i denna Teknologins guldålder fas II. LÄS VIDARE »


Ideala Saint Hill, Storbritannien

Saint Hill i East Grinstead, UK, har monumental betydelse för Scientologi. Det är där Scientologins grundare L. Ron Hubbard levde, forskade och åstadkom revolutionerande upptäckter om anden och livet, och säkerställde religionens dynamiska framtid. Och med dess invigning som ideal har L. Ron Hubbards vision förverkligats fullt ut i det majestät som är det ideala Saint Hill.  LÄS VIDARE »