Frivilligpastorernas informationspaket

Frivilligpastorernas informationspaket

Klicka för större bild och titta på annat

Det finns ingen finare känsla i livet än att kunna ge effektiv hjälp som verkligen betyder något i en annan människas liv. Men ibland är det den som hjälper som behöver stöd, och det är vad detta paket tillhandahåller.

Med paketet får du:

  • Informationsmaterial som erbjuder dig snabba och effektiva kurser du kostnadsfritt kan göra i nitton olika ämnen för att hantera alla typer av situationer i livet;
  • En fyrtiosidig broschyr som visar Scientologins frivilligpastorer i verksamhet världen över, och där de som blivit hjälpta berättar;
  • En dvd som visar den service Scientologins frivilligpastorer ger världen över, samt intervjuer med dem som har sett dessa i arbete och deras resultat.

Fyll i formuläret till höger så får du paketet utan kostnad. Dina uppgifter kommer att hållas privata och delas inte med någon tredje part.

BESTÄLL DITT
GRATIS MATERIAL

Fyll i formuläret nedan för att få ditt GRATIS material.

Fyll i formuläret nedan för att få ditt GRATIS material.

* Det här fältet behöver fyllas i.

För kunna behandla din begäran behövs ditt samtycke till att dina kontaktuppgifter kan skickas till den enhet, ideella organisation och/eller de serviceleverantörer som tillhandahåller den information och/eller det material du begärt. Du kan när som helst senare och utan kostnad motsätta dig fortsatt användning av dina kontaktuppgifter och avregistrera dig genom att skicka ett email till unsubscribe@scientology.net. För ytterligare information, se vår Köpinformation och Användarvillkor.