BESTÄLL KOSTNADSFRI INFORMATION

VÄGEN TILL LYCKA:
INFORMATIONSPAKET OCH DVD UTAN KOSTNAD

Klicka för större bild och titta på annat

Var och en som vill hjälpa andra att leva ett lyckligare liv finner värdefulla verktyg i detta handlingspaket. I mer än ett kvarts sekel har Vägen till lycka hjälpt till att återskapa förtroende och ärlighet. Denna sats innehåller ett gratisexemplar av Vägen till lycka, tillsammans med en dvd med 21 infobudskap, som vart och ett illustrerar en av principerna i Vägen till lycka. På en andra dvd talar ledare från några av världens oroshärdar om den ökade tolerans och förståelse som blivit följden av omfattande distribution av häftet. Vi har även inkluderat en lista med exakta steg för hur man använder Vägen till lycka för att ena människorna i ditt närområde för att skapa större tolerans, förståelse och omtanke.

BESTÄLL DITT
GRATIS MATERIAL
OBSERVERA: På grund av stor efterfrågan är produkten tillfälligt slut. Fyll i detta formulär för att göra din förbeställning, som kommer att behandlas så snart materialet finns tillgänglig.

Fyll i formuläret nedan för att få ditt GRATIS material.

* Det här fältet behöver fyllas i.

För kunna behandla din begäran behövs ditt samtycke till att dina kontaktuppgifter kan skickas till den enhet, ideella organisation och/eller de serviceleverantörer som tillhandahåller den information och/eller det material du begärt. Du kan när som helst senare och utan kostnad motsätta dig fortsatt användning av dina kontaktuppgifter och avregistrera dig genom att skicka ett email till unsubscribe@scientology.net. För ytterligare information, se vår Köpinformation och Användarvillkor.