SANNINGEN OM  DROGER – KOSTNADSFRIA HÄFTEN OCH INFORMATIONSPAKET

Gör ditt val nedan.

Denna uppsättning i en låda om fjorton illustrerade Sanningen om droger-häften, skrivna speciellt för att informera ungdomar om drogmissbruk, tar i detalj upp ursprungen, slangbeteckningarna och de långsiktiga och kortsiktiga verkningarna av de vanligast missbrukade drogerna: marijuana, ecstacy, kokain, smärtstillande medel, LSD, crystal meth, heroin och andra. Dessutom ingår en översiktsbroschyr som beskriver verkligheten av drogmissbruk och varför människor överhuvudtaget började ta droger. Alla häften tillhandahålls utan kostnad.


För den som vill göra något åt drogmissbruket i sitt område innehåller detta paket :
  • En uppsättning av 14 droginformationshäften i serien Sanningen om droger.
  • Dvd:n Att skapa en drogfri värld, med prisbelönta infoannonser och en förhandsvisning av dokumentärfilmen Sanningen om droger.
  • Aktivitetshandboken för Sanningen om droger som i detalj beskriver exakta åtgärder man kan vidta för att bidra till att skapa ett drogfritt samhälle.

BESTÄLL MATERIALET
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Obligatoriska fält

För kunna behandla din begäran behövs ditt samtycke till att dina kontaktuppgifter kan skickas till den enhet, ideella organisation och/eller de serviceleverantörer som tillhandahåller den information och/eller det material du begärt. Du kan när som helst senare och utan kostnad motsätta dig fortsatt användning av dina kontaktuppgifter och avregistrera dig genom att skicka ett email till unsubscribe@scientology.net. För ytterligare information, se vår Köpinformation och Användarvillkor.