Att väcka mänskliga rättigheter till liv – Informationspaket och dvd

Att väcka mänskliga rättigheter till liv – Informationspaket och dvd

Öka medvetenheten om de mänskliga rättigheterna i samhället och hjälp till att göra de mänskliga rättigheterna till ett faktum. Om du vill göra något åt det, ger dig detta informationspaket verktyg som hjälper dig göra det. Det inkluderar en kostnadsfri dvd som berättar historien om mänskliga rättigheter, 30 infoannonser som illustrerar var och en av de 30 artiklarna i den Allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna.

BESTÄLL KOSTNADSFRITT PAKET
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

Fyll i formuläret nedan och erhåll en sats GRATIS.

* Det här fältet behöver fyllas i.

För kunna behandla din begäran behövs ditt samtycke till att dina kontaktuppgifter kan skickas till den enhet, ideella organisation och/eller de serviceleverantörer som tillhandahåller den information och/eller det material du begärt. Du kan när som helst senare och utan kostnad motsätta dig fortsatt användning av dina kontaktuppgifter och avregistrera dig genom att skicka ett email till unsubscribe@scientology.net. För ytterligare information, se vår Köpinformation och Användarvillkor.