Ett KOSTNADSFRITT informationspaket om KMR

Detta kostnadsfria informationspaket ger verktygen man behöver för att skydda de mest sårbara från psykiatriska kränkningar och återställa mänskliga rättigheter inom mentalvården. Paketet innehåller exakta steg för att effektivt ta itu med psykiatriska övergrepp och ger slagkraftiga fakta och rekommendationer för att få ett slut på psykiatrins skadliga utövningar och hjälpa till med att rädda liv. Detta paket inkluderar även dokumentär-dvd:n Marknadsföring av vansinne – Är vi alla galna? som avslöjar sanningen om det mycket lönande partnerskapet mellan psykiatrin och läkemedelsföretag, vilket har skapat ett profitcenter som inbringar 80 miljarder dollar om året.

BESTÄLL MATERIALET
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Det här fältet behöver fyllas i.

För kunna behandla din begäran behövs ditt samtycke till att dina kontaktuppgifter kan skickas till den enhet, ideella organisation och/eller de serviceleverantörer som tillhandahåller den information och/eller det material du begärt. Du kan när som helst senare och utan kostnad motsätta dig fortsatt användning av dina kontaktuppgifter och avregistrera dig genom att skicka ett email till unsubscribe@scientology.net. För ytterligare information, se vår Köpinformation och Användarvillkor.