https://d1en0cs4s0ez90.cloudfront.net/hls/tv-scientology-ads/sv/scientology-ad-decide-for-yourself_60sec_sv/scientology-ad-decide-for-yourself_60sec_sv.m3u8

PERSONLIGHETSTEST ONLINE

Ditt första steg är lika enkelt som att påbörja ett gratis Personlighetstest.

LADDA NER LÅTEN: SEE FOR YOURSELF

Nyfiken på Scientology?

Du är inte ensam om det. Miljontals nyfikna och passionerade anhängare världen över har bidragit till att göra Scientology till världens yngsta större religion. Vi ställer frågor som: Vilka är dina mål? Varför är du här? Vad är du? Scientology har svaren på dessa frågor och mer därtill. Scientology erbjuder en exakt väg för att uppnå andlig förbättring och ett sätt att åstadkomma detta med fullständig visshet.

GET TO KNOW THE REAL YOU

Your first step to find out more can be as simple as a free personality test.

FIND YOUR NEAREST SCIENTOLOGY ORGANIZATION

Det finns tusentals Scientology kyrkor, missioner och grupper världen över.

DIANETICS & SCIENTOLOGY BOOKS

Dianetics and Scientology books contain fundamental principles about the mindspirit and life that you can put to use in improving your life right away.

BESÖK DIN NÄRMASTE SCIENTOLOGY‑KYRKA
Kom in och få själv mer information
Hitta automatiskt platsen där jag befinner mig »

Kom in och få själv mer information

Det bästa sättet att få mer information är att besöka en Scientology‑kyrka. Här får du lära dig mer om vår andliga teknologi och de praktiska verktyg du behöver för att uppnå ett lyckligare och mer tillfredsställande liv.

Alla är välkomna.

VIDEOR FRÅN SCIENTOLOGY NETWORK
SE VAD SOM GÅR PÅ TV 

GÖR ETT KOSTNADSFRITT PERSONLIGHETSTEST ONLINE

You are a unique individual with your own personality traits—some of these traits enable you to achieve great things in life, and others can seem to hold you back and ultimately stifle your true potential. Enter your information below to get started.
Info om privatliv
Dina uppgifter kommer endast att användas för att administrera detta personlighetstest och utvärderingen. Du har också möjligheten att få mer information om Scientology. Din information kommer inte att säljas eller på annat sätt ges till en tredje part. Om du vid något tillfälle inte längre vill ta emot e-mail från oss, använd helt enkelt länken som finns längst ner i meddelandet. Känn dig fri att se över vår Policy om privatliv för mer information.
?

OCA-personlighetstestet och resultatkonsultationen är helt gratis, utan några förpliktelser alls – det är helt enkelt en fantastik möjlighet att få reda på mer om dig själv.

PERSONLIGHETSTEST ONLINE

Gör ett gratis Personlighetstest

Ditt första steg för att få reda på mer kan vara så enkelt som ett kostnadsfritt Personlighetstest.

Under större delen av vårt liv har vi fått lära oss att tro att personligheten är något genetiskt som inte kan ändras, och att man helt enkelt får ”leva med det”. Men det är bara inte sant. Som miljontals människor har upptäckt går det att ändra sin personlighet och bli en mycket bättre, lyckligare version av sig själv, en som lugnt möter och övervinner livets utmaningar med kunskap.

Känn till dina starka sidor och hur du kan förbättra dem så att du får ut mer av livet. Få reda på hur din personlighet bestämmer hur väl du kan sköta dina relationer till andra människor. Hitta dina problemområden och upptäck din nivå av lycka, självförtroende, stabilitet med mera.

GÖR DET MEST EXAKTA OCH PÅLITLIGA PERSONLIGHETSTEST SOM FINNS