CLEARWATER, FLORIDA

FIRAR 2013: ETT ÅR MED OFÖRGLÖMLIGA FRAMSTEG

1 JANUARI 2014

Scientologins nyårsfirande, som hölls i Clearwater i Florida, avrundade vad som endast kan beskrivas som Scientologins mest monumentala år någonsin.

Under nyårsevenemanget presenterade mr David Miscavige, styrelseordförande för Religious Technology Center, de historiska framsteg som gjorts under 2013. Bland andra:

  • Lanseringen av fas II av Teknologins guldålder, inklusive Brons processing- och utbildningssidor till Clear, 100 procent standardteknologi garanterad – KLART!

SE: Teknologins guldålder, fas II: Scientologins Bro till total frihet

  • Releasen av den revolutionerande och enastående Hubbard Professional Mark Ultra VIII-E-metern.
  • Premiären för 10 helt nya upplysningsfilmer om Scientologi.
  • Allt material i fas II av Teknologins guldålder på sjutton språk.
  • Allt detta gjorde det möjligt att inviga den första ideala organisationen i Asien, närmare bestämt Scientologi-kyrkan i Kaohsiung på Taiwan – då allt material för att utbilda Scientologins andliga rådgivare, kallade auditörer, fanns tillgängligt för första gången någonsin på kinesiska.

SE: En ideal org vid porten till den kinesisktalande världen

  • Under 2013 fullbordades också projekt från grundaren L. Ron Hubbard för att kunna släppa två aldrig förr tillgängliga auditeringsprogram, kallade Super Power och Återupplivande av orsak.
  • Utöver det kommer 2013 också bli hågkommet som året då vi öppnade dörrarna till vår katedral på 2000-talet, den magnifika Flag-byggnaden.

SE: Scientologins majestät: Vår katedral på 2000-talet

Vid varje nyårsfirande i Scientologi är det tradition att presentera bedrifter från framstående scientologer som tillämpar Scientologin och därigenom hjälper till att skapa en läs- och skrivkunnig, moralisk och drogfri värld.

Som pricken över i på ett år av storslagna bedrifter och vinster, tillkännagav mr Miscavige ett enhälligt beslut från Högsta domstolen i Storbritannien – en historisk triumf för Scientologi och religiös frihet.

Scientologins nyårsfirande 2014 översattes till sexton språk och sågs av scientologer i mer än 50 länder. På så sätt fick de mest avlägsna hörn i Scientologins värld budskapet att vår tid är inne.