ATT FÅ UT SCIENTOLOGI I VÄRLDEN

Scientology Media Productions

Scientology Media Productions

– ett tjugotusen kvadratmeter stort komplex på Sunset Boulevard i Hollywood, Kalifornien. Studion som ursprungligen byggdes 1912 inbegriper ljudstudior, kreativa sviter, produktionsområden för visuella effekter, redigering, animering, ljudinspelning och mixning, översättning till andra språk och dubbning – varje aspekt av film, radio- och tv-sändningar och online-produktion – och allt detta saknar motstycke någonstans.

LÄS VIDARE »


Bridge Publications

Sedan publiceringen av Grundernas böcker och föreläsningar i Dianetik och Scientologi 2007, har scientologer strömmat in i sina kyrkor i större antal än någonsin. Efterfrågan på material har ökat enormt, och medan församlingsmedlemmarna har gått framåt igenom dessa böcker och föreläsningar, har antalet nya människor som kommer in för att ta reda på vad Scientologi handlar om också ökat. ... LÄS VIDARE »


INTERNATIONAL DISSEMINATION & DISTRIBUTION CENTER

Church of Scientology Internationals nya 17 000 kvadratmeter stora disseminerings- och distributionscenter är en unik trycknings- och produktionsanläggning. Här finns tillverkning, distribution och administration allt under ett tak och det bemannas helt av kyrkans personal. Detta nya center skapar dissemineringsmaterial för mer än 10 000 Scientologi-kyrkor, missioner och anslutna grupper världen över, vilket gör det möjligt för dessa organisationer att tillgodose den stora efterfrågan på Scientologi-tjänster och -program. LÄS VIDARE »


New Era Publications International ApS

Scientologi är en världsomfattande religion – bara 60 år gammal och omfattas redan av miljontals människor. Våra allmänna principer erbjuder upplysning och betydelse för varje person, oavsett kultur eller religion. Och vi gör det på mer än 50 språk. Miljontals människor världen över, på vartenda ett av dessa språk, har helt enkelt funnit att ”Scientologi fungerar”. Men att få vår religions material till alla människor i alla dessa länder var en utmaning vi måste uppfylla. LÄS VIDARE »


Golden Era Productions

Scientologin är verkligen en religion för det tjugoförsta århundradet och utnyttjar därför det nya millenniets teknologi för att utföra sitt religiösa uppdrag. I detta syfte gick Scientologi-kyrkan in i multimediatidsåldern i och med etablering av högteknologiska film- och audioanläggningar vid Golden Era Productions. Detta dissemineringscenter för hela religionen Scientologi ligger på 500 tunnland i södra Kalifornien och är ansvarigt för alla produktioner i samband med film, video, tv, internet och internationella event.

LÄS VIDARE »