Scientologi, dess allmänna bakgrund

Scientologi, dess allmänna bakgrund

Sedan tidernas begynnelse har människan försökt att befria själen från kroppen och på så sätt uppnå odödlighet. Mot bakgrund av detta storslagna dramat berättar L. Ron Hubbard hur Scientologi genom att utnyttja och bygga vidare på 10 000 års tänkande människor, representerar en historisk, länge sökt triumf. För med dess upptäckter och teknologi följer en kulmen på människans äldsta sökande, och här och nu uppnåendet av människans mest ihärdiga dröm – befriandet av själen genom visdom. Read More 

buy
$15 USD
Antal
Språk
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videos

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_scn_background_title

More About Scientologi, dess allmänna bakgrund

Allt arbete som jag gör eller har gjort, och som ni gör, har en oerhört lång och intressant bakgrund. Ni utforskar och arbetar med de äldsta civiliserande faktorerna som människan känner till. – L. Ron Hubbard

Sedan tidernas begynnelse har människan försökt att befria själen från kroppen och på så sätt uppnå odödlighet. I enlighet med detta och det religiösa arvet bakom Scientologin berättar L. Ron Hubbard den märkliga historien bakom människans omfattande sökande efter ett sätt att nå det målet.

Här är historien om en tradition från civilisationens gryning som omfattar människans oförtröttliga strävan efter den kunskap som inspirerat den här planetens stora filosofier och religioner. Allteftersom detaljerna uppenbarar sig om deras snabba expansion över en då barbarisk värld – då de civiliserade både öst och väst – urskiljer Ron inte bara själva orsaken och ämnet för religiös påverkan utan även det gemensamma syftet som förenar allt religiöst tänkande.

Gentemot bakgrunden av detta storslagna drama avslöjar L. Ron Hubbard hur Scientologin, genom att hämta från och bygga vidare på strävanden och landvinningar från 10 000 år av människans tänkande, representerar en historisk och sedan länge eftersträvad triumf för människan. För med dess upptäckter och teknologi följer en kulmen på människans äldsta sökande, och här och nu uppnåendet av människans mest ihärdiga dröm – befriandet av själen genom visdom.

Scientologi är den enda större religion som uppstått under 1900-talet. Det är på detta sätt som öst och väst, vetenskap och religion slutligen har förenats.