Scientology: The Fundamentals of Thought

VAD ÄR SCIENTOLOGI?

Ingenting besvarar den frågan tydligare
än denna film – den ger liv till den bästsäljande boken
SCIENTOLOGI: TANKENS GRUNDER
Erbjuds som ett kombinationsset
Blu-ray & dvd kombinationsset
Titta på ett utdrag

Vad är ”meningen med livet”? Många av oss tillbringar större delen av vårt liv med att söka efter svaret på denna urgamla fråga. Men tänk om du alltid har haft svaren och allt du någonsin behövde var verktygen för att kunna komma åt dem?

I denna banbrytande film, Scientologi: Tankens grunder, ger du dig ut på en märklig resa där du lär dig behärska livets verktyg, och gör den viktigaste upptäckt du någonsin kommer att göra – kunskapen om dig.

Lär dig använda de grundläggande principer som visar strukturen för hur livet fungerar. Skaffa dig en fullständig förståelse av sinnet, anden och livet. Ta reda på vad det är som motiverar dina och andras handlingar och undanröj barriärerna till den enorma potential som du har instängd inom dig.

Livet är ett spel och, enkelt uttryckt, här är reglerna. Det är möjligt att vara gladare och mer kapabel och spela ett bättre spel – och därmed skörda allt som livet har att erbjuda.

Bli med hjälp av Scientologi varse den livskraft som är du.

Svaren på livets frågor – i bild

Boken Scientologi: Tankens grunder, är det rekommenderade första steget till att förstå Scientologins grundläggande teori och principer. Denna film utforskar varje kapitel och förhöjer varje aspekt av boken som ett visuellt begrepp. Begreppen i varje kapitel har markerats i dessa förhandsvisningar. Njut av den spännande resan in i dig själv.

UTFORSKA VARJE KAPITEL

Handlings-
cykeln

som avslöjar vad som ligger bakom den kontinuerliga cykeln av skapande, överlevnad och förstörelse – en cykel som verkar oundviklig i livet, men som bara är en skenbarhet.

Existens-
tillstånden

som omfattar allt liv och all levnad – och genom vilka man verkligen kan vara.
De
åtta
dynamikerna

i vilka allt liv är indelat och genom vilka man kan lösa gåtan om sin egen existens.

ARC-
triangeln

I Scientologin finns det en triangel som är av stor betydelse, och förmågan att använda den ger en mycket större förståelse av livet.
Den
egentliga
anledningen

som besvarar frågorna om ”vad allt handlar om” och som ger de verkliga beståndsdelarna i överlevnad, lycka och själva livet.

Människans
delar

en uttömmande beskrivning av ande, sinne och kropp – deras struktur och inbördes förhållande hos varje individ.
Handlingscykeln Existenstillstånden De åtta dynamikerna ARC-triangeln Den egentliga anledningen Människans delar
Handlingscykeln
Existenstillstånden
De åtta dynamikerna
ARC-triangeln
Den egentliga anledningen
Människans delar

Handlingscykeln som avslöjar vad som ligger bakom den kontinuerliga cykeln av skapande, överlevnad och förstörelse – en cykel som verkar oundviklig i livet, men som bara är en skenbarhet.

Existenstillstånden som omfattar allt liv och all levnad – och genom vilka man verkligen kan vara.

De åtta dynamikerna i vilka allt liv är indelat och genom vilka man kan lösa gåtan om sin egen existens.

Triangeln affinitet, verklighet och kommunikation som avslöjar och förklarar de bakomliggande principerna för mänskliga relationer.

Den egentliga anledningen som besvarar frågorna om ”vad allt handlar om” och som ger de verkliga beståndsdelarna i överlevnad, lycka och själva livet.

Människans delar en uttömmande beskrivning av ande, sinne och kropp – deras struktur och inbördes förhållande hos varje individ.

Fantastisk visuell klarhet

Förhöjer varje begrepp i boken
Box-paket
Blu-ray
DVD
Filmguide

På film för första gången någonsin, på helt nya nivåer av förståelse


Söker du svar på hur livet fungerar? Denna film innehåller livsförändrande kunskap för var och en som studerar livet. Scientologins grundläggande principer har aldrig varit lättare att förstå och tillämpa på alla begreppsnivåer. Det första steget i riktning mot att känna dig själv börjar här.

Särskilt introduktionserbjudande på internet.
Endast under en begränsad tid.

Innehåller

  • 2 skivor – både Blu-ray och en dvd
  • En komplett filmguide
  • Erbjudande om gratis personlighetstestning
  • Gratis katalog över de inledande böckerna i Dianetik och Scientologi
  • Gratis frakt