UNGDOMAR FÖR MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER – KOSTNADSFRIA HÄFTEN OCH INFORMATIONSPAKET

YOUTH FOR HUMAN RIGHTS INFORMATIONSSATS OCH DVD

Klicka för större bild och titta på annat

För dem som vill göra något åt att förverkliga mänskliga rättigheter för hela mänskligheten, innehåller denna handlingssats verktygen för att göra det. Den innehåller exakta steg för att höja folks medvetenhet om mänskliga rättigheter i varje område, och innehåller dessutom en dvd med 30 infobudskap som illustrerar var och en av de 30 artiklar som ingår i den Allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna.

BESTÄLL DITT
GRATIS MATERIAL
OBSERVERA: På grund av stor efterfrågan är produkten tillfälligt slut. Fyll i detta formulär för att göra din förbeställning, som kommer att behandlas så snart materialet finns tillgänglig.

Fyll i formuläret nedan för att få ditt GRATIS material.

* Det här fältet behöver fyllas i.

För kunna behandla din begäran behövs ditt samtycke till att dina kontaktuppgifter kan skickas till den enhet, ideella organisation och/eller de serviceleverantörer som tillhandahåller den information och/eller det material du begärt. Du kan när som helst senare och utan kostnad motsätta dig fortsatt användning av dina kontaktuppgifter och avregistrera dig genom att skicka ett email till unsubscribe@scientology.net. För ytterligare information, se vår Köpinformation och Användarvillkor.