THE TRUTH ABOUT DRUGS FREE BOOKLET SET

GRATIS SANNINGEN OM DROGER AKTIONSSATS

Denna uppsättning i en låda om fjorton illustrerade Sanningen om droger-häften, skrivna speciellt för att informera ungdomar om drogmissbruk, tar i detalj upp ursprungen, slangbeteckningarna och de långsiktiga och kortsiktiga verkningarna av de vanligast missbrukade drogerna: marijuana, ecstacy, kokain, smärtstillande medel, LSD, crystal meth, heroin och andra. Dessutom ingår en översiktsbroschyr som beskriver verkligheten av drogmissbruk och varför människor överhuvudtaget började ta droger. Alla häften tillhandahålls utan kostnad.

BESTÄLL DITT
GRATIS MATERIAL
OBSERVERA: På grund av stor efterfrågan är produkten tillfälligt slut. Fyll i detta formulär för att göra din förbeställning, som kommer att behandlas så snart materialet finns tillgänglig.

Fyll i formuläret nedan för att få ditt GRATIS material.

* Det här fältet behöver fyllas i.

För kunna behandla din begäran behövs ditt samtycke till att dina kontaktuppgifter kan skickas till den enhet, ideella organisation och/eller de serviceleverantörer som tillhandahåller den information och/eller det material du begärt. Du kan när som helst senare och utan kostnad motsätta dig fortsatt användning av dina kontaktuppgifter och avregistrera dig genom att skicka ett email till unsubscribe@scientology.net. För ytterligare information, se vår Köpinformation och Användarvillkor.