SCIENTOLOGI-NYHETER

30 år av IAS:
Ett arv av global förbättring

EAST GRINSTEAD, ENGLAND
17 oktober 2014

Det hela började 1984, en tid då man bara kunde finna Scientologi i 39 nationer på planeten. Trettio år senare kommer medlemmar av International Association of Scientologists (IAS) från 130 länder i Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Afrika och Australien för att befästa kyrkans omfattning som den enda världsreligion som tillkommit under 1900-talet och som också blomstrar långt in på 2000-talet.

ta reda på mer

Firar 2013: Ett år med oförglömliga framsteg

CLEARWATER, FLORIDA1 januari 2014

Scientologins nyårsfirande, som hölls i Clearwater i Florida, avrundade vad som endast kan beskrivas som Scientologins mest monumentala år någonsin.

ta reda på mer

En ideal org vid porten till den kinesisktalande världen

KAOHSIUNG, TAIWAN7 december 2013

Den 7 december 2013, bland fallande konfetti och under ett moln av ballonger, jublade de mer än 4 000 församlade scientologerna när bandet klipptes till Scientologi-kyrkans första organisation på Taiwan och den första ideala organisationen i Asien.

ta reda på mer

Scientologer från 172 länder utropar: Vi är IAS!

CLEARWATER, FLORIDA30 november 2013

En riddare på en vit hingst. En ceremoniell trumma och säckpipeblåsare. Mer än 6 500 scientologer, från uppemot femtio länder, kliver in i det stora tältet för ett firande.

ta reda på mer

L. RON HUBBARD
Grundare av Dianetik & Scientologi

Det finns bara två kriterier på ett liv som levts väl, sade L. Ron Hubbard en gång: Gjorde man det man avsåg att göra? Och var människor glada för att man levt? Hans samlade livsverk, vilket inbegriper mer än 12 000 skrifter och 3 000 inspelade föreläsningar om Dianetik och Scientologi, står som svar på det första kriteriet.

För mer information, besök: www.lronhubbard.se

VAD ÄR SCIENTOLOGI?

Scientologi är en religion i dess högsta betydelse, för den hjälper till att bringa människan till total frihet och sanning. Grundsatserna i Scientologin är dessa:

Du är en odödlig andlig varelse.

Dina erfarenheter sträcker sig betydligt längre än en enda livstid. Och dina förmågor är obegränsade, om än icke förverkligade i nuet.

Vidare är människan i grunden god. Hon försöker överleva. Och hennes överlevnad beror på henne själv och hennes medmänniskor och hennes förmåga att uppnå broderskap med universum.

ta reda på mer

DAVID MISCAVIGE
Vid rodret för Scientologins explosiva tillväxt

ta reda på mer